Gość: Andrzej IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:36 Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:47 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. > Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? Znalezc pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:54 Gość portalu: mm napisał(a):Czarek > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. > > Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? > Znalezc pracę > w jakim zawodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:55 Gość portalu: mm napisał(a): czy prace zwiazana z informatyka,czy prace przy kompie? > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. > > Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? > Znalezc pracę > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:47 Gość portalu: Andrzej napisał(a): Dostac sie na studia informatyczne. > Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. > Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:47 Gość portalu: Andrzej napisał(a): Czarek > Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. > Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? zmienic prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:53 Gość portalu: Czarek napisał(a): chcesz zalozyc firme...czy cos innego > Gość portalu: Andrzej napisał(a): Czarek > > > Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. > > Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? > zmienic prace > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:57 Gość portalu: Czarek napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): Czarek > > > Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. > > Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? > zmienic prace > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:58 Gość portalu: Czarek napisał(a): >To powodzenia w tym szukaniu. Gość portalu: Andrzej napisał(a): Czarek > > > Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. > > Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? > zmienic prace > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:47 Mam zamiar pracować w branży IT. Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. > Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:56 MYŚLĘ, ŻE MASZ DUŻE SZANSE NA SUKCES! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:49 Jak pracowałem do tej chwili tak chyba będzie dalej ,a informatyka to produkt uboczny dla wlasnej przyjemności.A może coś więcej? Czas pokaże. Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. > Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:52 Gość portalu: Darek napisał(a): lubisz ogladac dobre stronki,sluchac muzyczki,czy cos innego? > Jak pracowałem do tej chwili tak chyba będzie dalej ,a informatyka to produkt > uboczny dla wlasnej przyjemności.A może coś więcej? Czas pokaże. > > > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > Od kilku miesięcy jesteś słuchaczem studium podyplomowego ABiS. > > Co masz zamiar robić po ukończeniu szkoły? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 17:51 MAM ZAMIAR BYĆ GRAFIKIEM KOMPUTEROWYM. POSIADAM UMIEJĘTNOŚĆ POSŁUGIWANIA SIĘ CORELEM 9 ,(PHOTOSHOPEM 5) , FLESHEM 4 I 5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: ABiS i co dalej? IP: *.abis.lodz.pl 15.01.02, 18:00 Gość portalu: MARCIN napisał(a): > MAM ZAMIAR BYĆ GRAFIKIEM KOMPUTEROWYM. Odpowiedz Link Zgłoś