Gość: jk IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 21:30 ktos z was kozystal z ich oferty? warto wywalic troche pieniedzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachatka Re: eskk 16.11.03, 23:44 Korzystalam z wloskiego, mialam w rekach francuski. Znam kogos, kto byl bardzo zadowolony z angielskiego. Ja srednio. Mialam duzo zastrzezen co do programu, a gdy w mojej pierwszej paczuczce dostalam dyplom, nie pomyslalam sobie o eskk zbyt dobrze... Ale to sie moze w miedzyczasie poprawilo :) Moj nauczyciel byl ok, odpowiadal na wszystkie glupie pytania. Mysle, ze jest to kurs dla bardzo zdyscyplinowanych osob (ja taka nie jestem i to jest glowny problem), ze potrzeba zagladania do innych pozycji, dla rozszerzenia slownictwa. I ostatni 'zarzut' - z kursem korespondencyjnym nie nauczysz sie mowic. Bedziesz pisac, moze sporo rozumiesz, ale nie przelamiesz bariery jezeli chodzi o mowienie. To moja bardzo subiektywna opinia. Zycze powodzenia, bez wgledu na to, jaki kurs wybierzesz! Odpowiedz Link Zgłoś