ktost 28.10.09, 13:22 witam w lutym wybieram sie na Dominikane do miejscowości Juan Dolio hotel Coral Costa Caribe, czy ktoś z Was moze cokolwiek napisać na temat miejscowości i hotelu? za każdy odzew bedę wdzięczna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietnacha40 Re: Juan Dolio 28.10.09, 16:08 pooglądaj sobie,jest dużo zdjęc www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g317145-d207897-Reviews-Costa_Caribe_Coral_Hotel_Resort-Juan_Dolio_Dominican_Republic.html Odpowiedz Link
pallas10 Re: Juan Dolio 28.10.09, 20:22 Ja tez myslalamtam jechac tez wybieram sie w lutym.Hotel Coral jest podobno piekny,wiem od kogos kto tam byl,ale przy brzegu jesy rafa koralowa,a ja chce sie kapac i nie na glebokiej wodzie Odpowiedz Link
ktost Re: Juan Dolio 29.10.09, 09:18 witam ponownie bardzo dziękuję za odzew, fotki były bardzo pomocne, opinie o tym hotelu są różne ale tak zawsze jest ile ludzi tyle opinii , co do wybrzeża to też słyszałam że są tam rafy ale mam nadzieję że uda mi się troszku popluskać w ciepłym morzu pozdrawiam Odpowiedz Link
pietnacha40 Re: Juan Dolio 29.10.09, 16:35 Opinie zawsze trzeba przyjąć z rezerwą.Najlepiej czytać co jest krytykowane,bo czasami straszne bzdury.Czepiać się mozna wszystkiego.Są osoby,które włażą pod łóżko i robią fotkę stelarza ! Hotel moze być całkiem ok.Ja "zaliczyłam" hotele na Dominikanie ,które od turystów otrzymały 3,5* ,jako średnią i były o wiele lepsze niż 4* dane hotelowi w Egipcie. Odpowiedz Link
paula3673 Re: Juan Dolio 29.10.09, 17:58 Jesli chodzi o opinie o hotelu to zawsze zwracam uwage na to czy ktos nie zatrul sie jedzeniem, czy w pokoju nie smierdzi stechlizna i czy nie ma robakow, no i oczywiscie ogolna czystosc. Jak to wszystko jest ok to reszta musi byc super. Wiec poczytaj opinie o tym Twoim hotelu na tripadvisor.com i w droge.....milej podrozy! Odpowiedz Link
ktost Re: Juan Dolio 30.10.09, 14:35 dla mnie najważniejsze jest aby nie było w hotelu karaluchów i innych robalstw po prostu sie tym brzydzę fuuuujjjjjj a reszte da sie przezyć w końcu to tylko 2 tygodnie )))) kasik Odpowiedz Link