Dodaj do ulubionych

Dominikana

30.10.15, 22:12
Wybieramy się na Dominikanę w czerwcu 2016r. i cały czas się waham, który konkretnie hotel wybrać. Jeżeli to możliwe proszę o sugestię czy IFA Bavaro czy Sirenis Cocotal?
Gdzie fajniejsza plaża, który lepszy?
Czy w Bavaro jest gdzie pochodzić poza hotelem? Czy to bezpieczne?
Czy może jednak trochę dalej od Bavaro, ale za to aquapark?
Proszę o pomoc, to nasz pierwszy wyjazd na Karaiby smile
Obserwuj wątek
    • leonardito Re: Dominikana 01.11.15, 16:06
      tutaj troche info o D.R.
      leonardito.com/dominicann/dominican.php
      • caesar_pl Re: Dominikana 06.04.16, 20:21
        Swietna relacja.Tez planuje 2 tygodnie na Bayahibe ale nie wiem jeszcze jaki hotel.
    • borabora77 Re: Dominikana 03.01.16, 19:19
      Sirenis jest daleko od centrum. Nie ma gdzie wyjść poza hotel. Ostatnio jeden z największych polskich operatorów miał problem z reklamacjami ponad 40 swoich klientów w tym hotelu. Najlepsze moim zdaniem oferty znajdziesz w Tropical Sun Tours z Katowic. W hotelu Bahia Principe jest aquapark. Dobry hotel to też Palladium. Tropical Sun ma swoją spółkę na Dominikanie. Organizują wycieczki w dobrej cenie. Wielu turystów, jak my (byliśmy z TUI), kupują u nich wycieczki a Ci, którzy kupowali wczasy u nich są mega zadowoleni. Byliśmy w hotelu RIU Palace Bavaro a na wycieczce na Saonie poznaliśmy dużo znajomych z róznych hoteli. Najgorzej narzekali ci z Sirenisa.
      • sonia-3 Re: Dominikana 03.01.16, 19:37
        Zaczynam sie obawiać pobytu w Tym hotelu ( Sirenis), a my mamy właśnie tam rezerwację. Mam nadzieję, że się tam poprawi do czerwca.
    • janusch1963 Re: Dominikana 26.03.16, 17:45
      witam
      polecam dominikane ja juz lece tam trzeci raz tym razm do Puerto Plata Playa Dorada
      wylatuje 30.05
      pozdrawiam
      • inna57 Re: Dominikana 26.03.16, 19:19
        A konkretnie do którego hotelu na Playa Dorada?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka