Dodaj do ulubionych

Dylemat z wyborem Hotelu na Dominikanie

31.03.17, 17:21
Witam

Chcemy jechać w podróż poślubną na Dominikane we wrześniu 2017r.
Chcemy się Was polecić jaki polecacie hotel - zależy nam aby był duży, luksusowy i bezpośrednio przy plaży.
Mam już 3 typy ale nie możemy się zdecydować -

1. Secrets Royal Beach Punta Cana

2. Paradisus Punta Cana

3. Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa

Napiszcie czy byliście w którymkolwiek i jakie macie wrażenia, a może macie jakieś swoje Hotele faworyty które chcielibyście polecić nowożeńcom
Obserwuj wątek
    • pietusza Re: Dylemat z wyborem Hotelu na Dominikanie 01.04.17, 15:10
      Najsłabszy jest Grand Palladium, więc nie polecam.
      Dwa pierwsze to luksusowe hotele bezpośrednio przy plaży, Secrets Royal jest bardziej kameralny i tylko dla osób dorosłych i ja osobiście gdybym był nowożeńcem to bym go wybrał, ale jeżeli zależy wam na dużym hotelu to Paradisus Punta Cana będzie najbardziej odpowiedni.
      • sunxem Re: Dylemat z wyborem Hotelu na Dominikanie 11.04.17, 19:47
        A jak jest z przestrzenią w Paradisus - w sensie - czy nie ma tam tłoku ? Ma kilka basenów, ale nie wiem jak to się przekłada na liczbę gości - czy nie ma po prostu tłoku wokół miejsc rozrywkowych i na samej plaży?
        • pietusza Re: Dylemat z wyborem Hotelu na Dominikanie 12.04.17, 08:16
          Teren hotelu jest bardzo przestronny, więc nie ma obaw.
          A jeżeli jedziecie w podróż poślubną to polecałbym rezerwację opcji Royal Service, która zapewnia indywidualną obsługę m.in. własnego lokaja, pierwszeństwo w rezerwacji w spa i stolików w restauracjach, dostęp do prywatnego basenu z obsługą lokaja, dostęp do prywatnego odcinka plaży z łóżkami balijskimi, restauracja z panoramicznym widokiem na plażę i basen (tylko dla gości Royal Service), prywatny check in i check out, Wi-Fi w pokoju.
          Ale nawet bez tych udogodnień (które oczywiście więcej kosztują) z będziecie zadowoleni, plaża przy hotelu jest przepiękna i tam spędza się większość czasu, baseny podobne jak w każdym dobrym hotelu, na pewno będziecie tam pić rewelacyjne drinki w świetnym barze smim up.
    • robert2016.09.15 Re: Dylemat z wyborem Hotelu na Dominikanie 01.04.17, 23:26
      Byłem w Grand Palladium i nie narzekałem ,ale to kwestia gustu smile
      Jedyna sprawa do której mogę się doczepić to łazienki które wymagają remontu.
      W innych nie byłem wiec się nie wypowiadam.
      Jak chcecie fajne biuro co organizuje śluby na Dominikanie to mogę wam polecić ale na prv. bo tu jest zakaz reklamowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka