Dodaj do ulubionych

DOMINIKANA

30.08.05, 18:30
Cześć zachęcam wszystkich do dzielenia się opiniami na temat Wakacji na
Dominikanie. Jakie biuro, jakie linie lotnicze , ceny i inne przydatne
waidomości. Ja mam zamiar się wybrać w przyszłum roku chociaciaż na tydzień
Za wszelkie wpisy dzięki
Obserwuj wątek
    • chilijczyk forum Karaiby 30.08.05, 19:37
      Zapytaj sie tez tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33151
      To nowe forum poswiecone karaibom.
      • bemeta Re: forum Karaiby 30.08.05, 21:20
        Bylem na dominikanie rok temu - playa bavaro. Hotel riu naiboa, nawet niezly, 4
        gwiazdki, ale tam to zawsze 4 albo wyzej. odradzam wylot na tydzien bo podroz
        daje w kosc (przynajmniej mnie). Hotele riu wszystkie przy plazy ale to tez tam
        normalne. Sama z resortu nie wyjdziesz bo dzicz totalna. Ja znam biegle
        hiszpanski i prawie mnie zjedli wiec sobie mozesz wyobrazic jak tam wyglada.
        Polecam wycieczki zorganizowane, santo domingo jest bardzo godne zwiedzenia.
        Bylem tez na wycieczce do Altos de Chavon i jeszcze na jakas tam wyspe. Takich
        obrazkow to nie ma nawet na pocztowkach - koszt 75 Euro od glowy ale warto. O
        biorach nic ci nie powiem bo bylem prywatnie. Naprawde warto tam pojechac.
        pozdro.
        • hopanka Re: forum Karaiby 31.08.05, 10:55
          Dzięki za wpis na forum , powiedz proszę jak to się stało że pojechałeś
          prywatnie masz rodzinę czy tak się wybrałeś.Opisz trochę jak to zorganizowałeś
          jestem ciekaw chcę się wybrać w przyszłym roku ale na tydzień bo nie wiem jak z
          kasą a trzeba zapłacić za trzy osoby
      • Gość: olka dominikana IP: *.eranet.pl 30.08.05, 23:36
        wlasnie wrocilam z dominikany. bylam z tui w riu taino(punta cana). hotel fajny
        5* przy ladnej plazy. jedzenie b.dobre. polecam wynajem samochodu i zwiedzenie
        okolicznych miasteczek.nie ma tam zadnej dziczy-oni tylko jezdza po swojemuwink
        takich obrazow nie zobaczysz nigdzie indziejwinkDominikanczycy zyja glownie z
        turystow wiec ich nie jedza ani nie zabijaja. mozna tam zobaczyc male chatki
        wygladajace jak kurniki obok drzewo bananowca,papaje,i...taki samochod jakiego
        u nas nie uswiadczysz nawet za 20lat.
        Dominikana dopiero sie rozwija wiec w drodze z lotniska zobaczysz wiele budow
        kolejnych hoteli,centrow handlowych itp.jesli chodzi o biura to ja polecam
        takie na T... pozdrawiam
    • corrina_f1 Re: DOMINIKANA 31.08.05, 09:48
      co prawda było to już kilka lat temu, ale może się przyda..
      www.wakacje.pl/wsp_info2.phtml?id_wspomnienia=394
      • Gość: Bernadeta Re: DOMINIKANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 16:12
        forum.wakacje.pl/list.php?dest=86|0|0
        polecam forum w portalu wakacje, bardzo dużo cennych informacji.
    • kadeb Re: DOMINIKANA 23.09.05, 20:54
      BYŁAM W PUNTA CANA OD 03.09.05 DO 14.09.05. WYLOT Z FRANKFURTU. REZERWACJA ZE
      STRONY WWW.BILLIGWEG.DE, FIRMA SCHAUISLAND, KOSZT 918 euro, ALL INCLUSIVE.
      CHĘTNIE ODPOWIEM NA PYTANIA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka