Gość: Lini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:00 Czy w Kubie są rafy przy brzegu jak w niektórych miejscach w Egipcie i możliwe snurkowanie na własną rękę? Jeśli chodzi o nuerkowanie, które rejony są najciekawsze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chilijczyk Re: Kuba-nurkowanie, snurkowanie 21.10.05, 18:15 Zapytaj sie tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33151 Zreszta poczytaj tam tez troche, wydaje mi sie ze juz o tym, nie tak dawno, bylo... Odpowiedz Link
Gość: Lini Re: Kuba-nurkowanie, snurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:51 Szukałem, nic tam nie ma, jest o Dominikanie ale nie Kubie. Odpowiedz Link
kikkera Maria la Gorda 21.10.05, 20:12 tutaj znajdziesz kilka informacji www.dtcuba.com/showreport.aspx?lng=2&c=44 jeżeli chodzi o nurkowanie, to podobno jeden z siedmiu cudów świata Odpowiedz Link
basiakm Re: Kuba-nurkowanie, snurkowanie 25.10.05, 09:42 Rozmawiałam z dwoma nurkami po ich pobycie na Kubie. Wg nich Kuba nie umywa się do Egiptu. Poszukaj informacji na forum www.scubaboard.com Zycze udanych nurów. Odpowiedz Link
Gość: Stiwi Re: Kuba-nurkowanie, snurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 00:57 Można, ale jak już słusznie napisano nie umywa się to do Egiptu i tego co kryje w sobie Morze Czerwone. Jeśli już jednak Kuba koniecznie i nurkowanie/snurkowanie to ponoć jednym z najlepszych miejsc na Kubie jest Isla de Juventud: www.isla-de-juventud.com/ Odpowiedz Link