Dodaj do ulubionych

Pytanie o Ośrodek Astoria

06.05.09, 12:52
Witam, proszę o opinię o ośrodku Astoria w Dziwnowie (Domki
cempingowe) Wybieram się tam z dziećmi i dlatego chciałabym coś
wiedzieć o panujacych tam warunkach.
Obserwuj wątek
    • przedziwna1 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 06.05.09, 13:36
      Poczytaj watek z tego forum z zeszlego roku
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33164&w=76497331&v=2&s=0
      Glowny budynek osrodka ( kiedys bialo-niebieski ) zostal zburzony i zastapiany
      nowa drewniana konstrukcja. Domki sa te same poki co, ale moze w srodku tez beda
      jakies zmiany.
      • aniacz127 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 06.05.09, 14:16
        No to się zestersowałam bo opinia z zeszłego roku nie jest zbyt
        pochlebna. Jeśli ktoś wie coś więcej o tych domkach to proszę o
        informację. Dziękuję.
    • turystka_4 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 02.07.09, 14:51
      Hej, właśnie wróciłam z Astori- domki ładne, czyste, super plac
      zabaw dla dzieci. Polecam!!
    • miladzia1 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 28.02.10, 17:46
      Witam!
      Proszę o opinie, chcielibyśmy tam pojechac z dziećmi w tym roku, ale
      opinie są różne i troche sie wahamy!!
      • martawaf Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 13.05.10, 20:59
        warunki sa bardzo dobra. fajny plac zabaw dla dzieci. blisko do morze. Czysto i
        bezpiecznie.
        • miladzia1 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 12.07.10, 21:46
          Byliśmy w tym ośrodku, rewelacja! Czysto, super ośrodek dla rodzin z
          dziećmi. Polecam, napewno za rok tam wrócimy. Wszystko identycznie
          jak zdjęciach zamieszczonych na stronie ośrodka. Warto!!!
          pozdrawiam
          • kacha9989 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 21.08.10, 23:20
            Witam !!! Właśnie wróciłam z Dziwnowa gdzie miałam okazje pomieszkać w ośrodku
            ASTORIA .Moje wrażenia są na PLUS ,super ośrodek ja mam 2 dzieci i plac jaki tam
            jest jest super ponieważ w razie nie pogody dzieciaki naprawdę mają co robić.Do
            morza w linii prostej 100 m.ale w rzeczywistości 180m.a to bardzo blisko
            ,ogólnie okolica cicha żadnych głośnych imprez a i do rynku blisko spacerkiem 5
            min.Niedaleko polecam fajną jadłodajnię ,bar DANA ok.100m.dobre ,niedrogie
            jedzenie za 16 zł.super zestawy obiadowe .Co do ośrodka to bardzo
            czysto,(korzystałam z domku 8 os.)i wszystko tak jak na zdjęciach,obsługa także
            OK.Ja także sie obawiałam że zaklepaliśmy ośrodek niespełniający podane w necie
            kryteria ale teraz piszę aby potwierdzić ,naprawdę polecam zwłaszcza dla rodzin
            z dziećmi...

Wczasowicze z Dolnośląskiego...
            • ania-bell Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 27.11.10, 19:49
              Witam, właśnie rozważam pobyt w tym Ośrodku w przyszłym roku i mam pytanie czy plac zabaw nadaje się też dla trochę starszych dzieci i czy faktycznie jest tam stół do ping-ponga.
    • ma12ma Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 12.07.11, 15:48
      Hejka, ja mieszkałem w 8-osobowym apartamencie, w takim niebieskim szeregowcu. Samo wnętrze naprawdę spoko, dobrze wyposażony aneks (nawet zmywareczka), nowe meble, wifi. Jak patrzyłem na inne domki/pensjonaty turystyczne w Dziwnowie to Astoria pod względem komfortu jest wysoko. Właściciele raczej neutralni. Blisko do plaży. Do miasta, sklepu, stołówki też kilka kroków.
      Garść minusów dla wrażliwych/przezornych/perfekcjonistów:
      - ciśnienie wody w łazienkach słabiutkie, trudno spłukać pianę pod prysznicem
      - akustyka zerowa, słychać cichą rozmowę sąsiadów zza ściany, o głośniejszych spotkaniach nie wspominając (dom jest wykonany z elementów drewniano-płytowych)
      - kojarzycie takie zdjęcie tego niebieskiego budynku, wielki plac i z przodu piesek? Na bank obrabiane w fotoszopie, ten plac w rzeczywistości jest 3-krotnie mniejszy i jest to w sezonie parking ośrodka, zapchany maksymalnie, wychodząc z apartamentu wchodzisz dosłownie na maskę samochodu, trudno sie przecisnąć między samochodami, szczególnie ze sprzętem plażowym
      - ogólnie ośrodek na zdjęciach wydaje sie dużo większy, a w rzeczywistości wszystko napchane na kupę, domek przy domku, auto przy aucie, mało zieleni
      - w sąsiedztwie dosłownie 50 m tuż przy plaży znajduje się wakacyjny namiot dyskotekowy. Wieczorem i w nocy do godziny 01.00-02.00 non stop głośne łubu-dubu, trudno usnąć, nawet przy zamkniętych oknach (opis 'cicha okolica' odnosi się chyba do okresu przed sezonem).

W skali od 1 do 10 oceniam na 6 pkt. Raczej tu już nie wrócę.
      • laura560 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 18.01.12, 18:13
        Ja też tam byłam w zeszłym roku i było naprawde miło. Z każdą (najdrobniejszą) sprawą możnabyło się zwrócić do właścicielki. Co do parkingu wcale nie jest on taki ciasny, zresztą w innych ośrodkach płaci się około 15 zł za noc za parking, a na prywatnych 5 zł za godzinę!
        Jest to jedyny ośrodek, w którym można sfobodnie gotować- jest pełne wyposażenie. Pokoje są naprawde ładne i bardzo czyste. Jeśli chodzi o muzykę to grali ją przez pierwszą noc a nastęną już nie , gdyż wezwano policję i zrobiono z tym pożadek. Na terenie ośrodka znajduje się stół do tenisa stołowego i nieduży plac zabaw, ale za to bezpieczny- drewniana konstrukcja.
        Przeżyłam tam niesamowite, rodzinne wakacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka