aniacz127 06.05.09, 12:52 Witam, proszę o opinię o ośrodku Astoria w Dziwnowie (Domki cempingowe) Wybieram się tam z dziećmi i dlatego chciałabym coś wiedzieć o panujacych tam warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przedziwna1 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 06.05.09, 13:36 Poczytaj watek z tego forum z zeszlego roku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33164&w=76497331&v=2&s=0 Glowny budynek osrodka ( kiedys bialo-niebieski ) zostal zburzony i zastapiany nowa drewniana konstrukcja. Domki sa te same poki co, ale moze w srodku tez beda jakies zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
aniacz127 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 06.05.09, 14:16 No to się zestersowałam bo opinia z zeszłego roku nie jest zbyt pochlebna. Jeśli ktoś wie coś więcej o tych domkach to proszę o informację. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
turystka_4 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 02.07.09, 14:51 Hej, właśnie wróciłam z Astori- domki ładne, czyste, super plac zabaw dla dzieci. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
miladzia1 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 28.02.10, 17:46 Witam! Proszę o opinie, chcielibyśmy tam pojechac z dziećmi w tym roku, ale opinie są różne i troche sie wahamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
martawaf Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 13.05.10, 20:59 warunki sa bardzo dobra. fajny plac zabaw dla dzieci. blisko do morze. Czysto i bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
miladzia1 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 12.07.10, 21:46 Byliśmy w tym ośrodku, rewelacja! Czysto, super ośrodek dla rodzin z dziećmi. Polecam, napewno za rok tam wrócimy. Wszystko identycznie jak zdjęciach zamieszczonych na stronie ośrodka. Warto!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kacha9989 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 21.08.10, 23:20 Witam !!! Właśnie wróciłam z Dziwnowa gdzie miałam okazje pomieszkać w ośrodku ASTORIA .Moje wrażenia są na PLUS ,super ośrodek ja mam 2 dzieci i plac jaki tam jest jest super ponieważ w razie nie pogody dzieciaki naprawdę mają co robić.Do morza w linii prostej 100 m.ale w rzeczywistości 180m.a to bardzo blisko ,ogólnie okolica cicha żadnych głośnych imprez a i do rynku blisko spacerkiem 5 min.Niedaleko polecam fajną jadłodajnię ,bar DANA ok.100m.dobre ,niedrogie jedzenie za 16 zł.super zestawy obiadowe .Co do ośrodka to bardzo czysto,(korzystałam z domku 8 os.)i wszystko tak jak na zdjęciach,obsługa także OK.Ja także sie obawiałam że zaklepaliśmy ośrodek niespełniający podane w necie kryteria ale teraz piszę aby potwierdzić ,naprawdę polecam zwłaszcza dla rodzin z dziećmi... Wczasowicze z Dolnośląskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 27.11.10, 19:49 Witam, właśnie rozważam pobyt w tym Ośrodku w przyszłym roku i mam pytanie czy plac zabaw nadaje się też dla trochę starszych dzieci i czy faktycznie jest tam stół do ping-ponga. Odpowiedz Link Zgłoś
ma12ma Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 12.07.11, 15:48 Hejka, ja mieszkałem w 8-osobowym apartamencie, w takim niebieskim szeregowcu. Samo wnętrze naprawdę spoko, dobrze wyposażony aneks (nawet zmywareczka), nowe meble, wifi. Jak patrzyłem na inne domki/pensjonaty turystyczne w Dziwnowie to Astoria pod względem komfortu jest wysoko. Właściciele raczej neutralni. Blisko do plaży. Do miasta, sklepu, stołówki też kilka kroków. Garść minusów dla wrażliwych/przezornych/perfekcjonistów: - ciśnienie wody w łazienkach słabiutkie, trudno spłukać pianę pod prysznicem - akustyka zerowa, słychać cichą rozmowę sąsiadów zza ściany, o głośniejszych spotkaniach nie wspominając (dom jest wykonany z elementów drewniano-płytowych) - kojarzycie takie zdjęcie tego niebieskiego budynku, wielki plac i z przodu piesek? Na bank obrabiane w fotoszopie, ten plac w rzeczywistości jest 3-krotnie mniejszy i jest to w sezonie parking ośrodka, zapchany maksymalnie, wychodząc z apartamentu wchodzisz dosłownie na maskę samochodu, trudno sie przecisnąć między samochodami, szczególnie ze sprzętem plażowym - ogólnie ośrodek na zdjęciach wydaje sie dużo większy, a w rzeczywistości wszystko napchane na kupę, domek przy domku, auto przy aucie, mało zieleni - w sąsiedztwie dosłownie 50 m tuż przy plaży znajduje się wakacyjny namiot dyskotekowy. Wieczorem i w nocy do godziny 01.00-02.00 non stop głośne łubu-dubu, trudno usnąć, nawet przy zamkniętych oknach (opis 'cicha okolica' odnosi się chyba do okresu przed sezonem). W skali od 1 do 10 oceniam na 6 pkt. Raczej tu już nie wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
laura560 Re: Pytanie o Ośrodek Astoria 18.01.12, 18:13 Ja też tam byłam w zeszłym roku i było naprawde miło. Z każdą (najdrobniejszą) sprawą możnabyło się zwrócić do właścicielki. Co do parkingu wcale nie jest on taki ciasny, zresztą w innych ośrodkach płaci się około 15 zł za noc za parking, a na prywatnych 5 zł za godzinę! Jest to jedyny ośrodek, w którym można sfobodnie gotować- jest pełne wyposażenie. Pokoje są naprawde ładne i bardzo czyste. Jeśli chodzi o muzykę to grali ją przez pierwszą noc a nastęną już nie , gdyż wezwano policję i zrobiono z tym pożadek. Na terenie ośrodka znajduje się stół do tenisa stołowego i nieduży plac zabaw, ale za to bezpieczny- drewniana konstrukcja. Przeżyłam tam niesamowite, rodzinne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś