lisia312 11.09.11, 18:30 Szukam dobrego specjalisty od endo na Śląsku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilabarska Re: Lekarz na Śląsku 15.12.11, 13:11 Na Śląsku nie bardzo wiem,ale w Krakowie przyjmuje bardzo dobry specjalista Jerzy Jakubowicz.Podaje na wszelki wydpadek namiary na tego lekarza,jesli miałabyś tam po drodze.Ja się u niego leczyłam,mozemy popisac na priv www.neomed.pl/ Odpowiedz Link
3sosna Re: Lekarz na Śląsku 24.09.13, 00:51 Ja jeżdżę do prof. J. Jakubowicza z Sosnowca (to co prawda Zagłębie, nie Śląsk, ale odległość w zasadzie ta sama :-) Dałam sobie spokój ze śląsko-dąbrowską ginekologią. Jak mamy dobrych ortopedów i kardiochirurgów, tak ginekologów za grosz: przestarzałe metody diagnostyki, leczenia i operowania, takt i kultura to wielka rzadkość. Polecam Collegium Medicum. A jeśli jeszcze któraś ma zaszczyt byt dziewicą, to radzę Śląsk i Zagłębie omijać szerokim łukiem. Takich "fanaberii" tam nie pojmują. W takim przypadku tylko Kraków lub Lublin. A p. prof. J. Jakubowicza sprawdziłam na sobie :-) Profesjonalizm, takt, kultura i bardzo delikatne ręce. Warto zrobić sobie czasem wycieczkę do Krakowa. Avilanka Odpowiedz Link