Dodaj do ulubionych

diphereline-skutki uboczne

27.05.07, 18:25

Witajcie!
Jestem po 3 inienkcji diphereline. Mam okropne bóle pleców od
tygodnia które się nasilają. Czy któraś z Was też miała takie objawy,nie
wiem czy to wiązać z tą kuracją czy z moją skoliozą która mnie zresztą
nigdy tak nie bolała. Uderzenia gorąca da się przeżyć, płacz na zawołanie
może być ale ten ból jest powalający.
Obserwuj wątek
    • anetkaanetka1 Re: diphereline-skutki uboczne 28.05.07, 15:52
      Wiesz, mnie też często bolą plecy, do tej pory nie kojarzyłam tego z endo. Też
      jestem po 3 dawce diph. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, bo czasami muszę po
      kilka godzin siedzieć w pracy i może to bardziej od tego niż od endo... a moze
      jedno i drugie razem? nie wiem, w każdym razie chodzę na aerobik, pływam na
      basenie trzy razy w tygodniu, śpię na twardym materacu i jest dużo lepiej,
      czego i Tobie życzę.
      • beata9655 Re: diphereline-skutki uboczne 28.05.07, 19:13
        Mysle,ze ja to jestem przypadeczek Moze zaczne od poczatku w lutym bralam
        Danazol przez miesiac ,w marcu dostalam Diphereline w dawce na 1 miesiac ,w
        kwietniu dostalam Dophereline w dawce 1 zastrzyk na 3 miesiace Wyobrazcie sobie
        ze przeciez te leki powinny wstrzymac miesiaczke a ja ja caly czas mam Owczem
        nie czuje owulacji ale miesiaczka jest.Lekarz stwierdzil ze mam bardzo silny
        organizm ale zeby az tak To mi sie nie podoba Napiszcie co sadzicie na ten
        temat? poza tym ja nie mam zadnych skutkow ubocznych Nie mam uderzen
        goraca ,nie dretwieja mi palce no nic po prostu nic Ta sytuacja moj lekarz tez
        jest zdziwiony jestem drobna osobka i naewt nie zdawalam sobie sprawy ze moj
        organizm moze wogole nie odpowiadac na potezna serie lekow Czy to jest
        normalne????
        • buszujaca-w-sloncu Re: diphereline-skutki uboczne 06.07.07, 17:36
          witajcie,
          Ja jestem po 3iniekcji po 2 dostałam takie bóle pleców, że myślałam ze wypadł mi
          dysk:((( nie mogłam wstać z łóżka, a jestem dosyć wystrzmała na ból -z zapelniem
          otrzewnej siedziałam 12h w pracy, dopiero wieczorem dalam sie zawiesc na
          pogotowie -wiec ten bol plecow naprawde jest wielki, skoro tak cierpie:((( sa
          tez uderzenia goraca ale te plecy bywaja dni ze nie potrafie sie podniesc z
          lozka a lekarz mowi "czasem tak jest":((( biore wtedy ketonal (ktory mi nigdy
          nie pomagal a teraz o dziwio, z tym ze czesto daje sobie w zastrzyku i.m jestem
          pielegniarka- a lekarze tez przepisal mi aulin....
          Pozdrawiam .
    • buschi Re: diphereline-skutki uboczne 06.07.07, 17:46
      mnie też bolą!
    • bea20002 Re: diphereline-skutki uboczne 06.07.07, 18:01
      MI na ten ból pomogły plastry rozgrzewające no i jadłam nurofen.
      To był taki tygodniowy epizod.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka