marta19841 04.10.07, 09:56 Dziewczyny jeżeli któraś z was jest z Łodzi to powiedzcie mi czy znacie jakiegoś dobrego lekarza, który mogłby się zająć endometriozą i poprowadzić ewentualną ciąże?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona2211 Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 04.10.07, 10:17 martus ja tez sie zastanawiam nad lekarzem w lodzi niedawno sie tu przeprowadzilam na razie jezdze do prof baranowskiego z warszawy drogi ale wsztstko wytlumaczyl co prawda jest dziwny i endo traktuje jako dolegliwosc a nie chorobe ale jak na razie jestem zadowolona...na razie dal mi antykoncepcyjne a nie analogii a na laparo poslal nie do prywatnej kliniki a do szpitala wojskowego gdzie jest ordynatorem Odpowiedz Link
marta19841 Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 06.10.07, 15:25 Iwona ja lecze się teraz u dr Blewniewskiej z CZMP, ale chciałabym jak skończe leczenie analogami znalezc innego lekarza, ktory poprowadziłby moją przyszłą ciążę... jeżeli taka będzie:( Odpowiedz Link
vicaa Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 06.10.07, 16:51 prof. Palatyński. Od lata bada to choróbsko. Wydał książke o endo. Polecam Odpowiedz Link
bozka1968 Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 09.10.07, 20:24 ja dzisiaj byłam u niego na pierwszej wizycie i też mi powiedział, że mnie zoperuje, mogłabyś mi powiedzieć czy długo czekałaś na zabieg i najważniejsze jak to wygląda kosztowo? Odpowiedz Link
marta19841 Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 09.10.07, 21:10 Mogłybyście mi podać namiary na tego prof. Palatyńskiego? Odpowiedz Link
vicaa Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 14.10.07, 17:54 Palatyński Antoni - Gabinet Ginekologiczny Piotrkowska 193 m. 28. 90- 447 Łódź. tel.426363201 Odpowiedz Link
vicaa Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 14.10.07, 17:51 Ja od razu , po 1-wszej wizycie dost. skierowanie do szpitala. Za zabieg nic nie płaciłam, tylko NFZ, tylko później prywatne wizyty Odpowiedz Link
joanna-maria Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 07.10.07, 22:07 Polecam wszystkim z Lodzi dr.Krzyzanowskiego (endo, potem ciaza) przyjmuje w MIKOMEDZIE przy Traktorowej, dla chetnych odam tel kom. Odpowiedz Link
anetqqa_w Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 18.10.07, 19:10 Ja rownież polecam dr.Palatyńskiego. Lecze sie juz u niego 5-ty rok. Jest naprawde bardzo dobrym specjalista! Odpowiedz Link
marta19841 Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 21.10.07, 15:19 Ile kosztuje wizyta u profesora Palatynskiego?? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
straszny-wilk Palatyński!!! 21.10.07, 21:36 brudas jakich malo! nie polecam!!! oblesny brudny i drogi,ja poszlam do Krzyzanowskiego wczesniej bylam u roznych w tym u Palatynskiego, placi sie wyskoka cene nie pamietam ale chyba ponad 100 moze 150 i nic nowego nie powiedzial zero jakichkolwiek konkretow!!! zalozyl do badania rekawiczki takie jak sa na stacjach benzynowych! powaznie! nie polecam! za to z czystym sumieniem polecam dobrego fachowca od endo KRZYZANOWSKIEGO MIKOMED Odpowiedz Link
vicaa Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 22.10.07, 14:02 Nie wiem jak teraz.Nie była u niego b.długo.Pierwsze wizyty ok.100zł, następne płaciłam mniej, chyba 70zł. Leczyłam się u niego dość długo, USG robiłam u jego żony ( też lekarz )Nie wiem jak inne dziewczny, ale jak byłam u niego na wizycie gdzie mnie nie badał tylko np. przyniosłam mu wyniki badań, nic nie płaciłam. Symatyczny starszy pan, bardzo konkretny. Pisałam wcześniej, że już po pierwszej wizycie miałam skierowanie do szpitala i robioną laparoskpię. To co napisał straszny wilk, nawet nie chce mi się komentować Wiem jedno, zanim trafiłam do niego, byłam u wielu ginekologów, każdy twierdził, że mnie wyleczy a ciągneli tylko kase. Jedna pani gin chciała mi zrosty borowną zlikwidować. I tak chodziłam od lekarz do lekarza. W końcu trafiłam na ginekologa, która JEDYNA powiedziała szczerze, że ona leczenia się nie podejmuje bo nie jest w stanie mi pomóc i to właśnie ona poleciła mi prof. Palatyńskiego. Odpowiedz Link
straszny-wilk Re: Szukam dobrego lekarza w Łodzi. 22.10.07, 20:01 niestety napisalam prawdę, poza tym ja zwiedziam kilkunastu lekarzy tak jak pisalam takze Palatyńskiego, którego nie polecam szczerze, wielu lekarz nie wiedzalo co mi dolega, ale jak trafilam na dr krzzanowskiego trafilam na fachowca ktory takze przyja mnie od razu na laparo i to wszystko za darmo, dopiero potem za wizyte placilam ,ale nie naiagal mnie i jest to bardzo rzeczowy facet, natomiast palatynski bllllllleeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link