endohashi 17.10.07, 22:38 Witaj! Czy jest możliwość skontaktowania się z Tobą na priva? Mam dużo pytań na twmat laparotomii-co dla mnie jest ważne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexa47 Re: Do Alexa 47 18.10.07, 06:29 Witaj. Ja miałam laparoskopię w Poznaniu. Nie mam priva, aw tym adresie, który mam jest moje imię i nazwisko, a nie chciałabym aby było widoczne na forum. Jeśli można z tobą się jakoś skontaktować to podaj namiary. Odpowiedz Link
olka981 Re: Do Alexa 47 18.10.07, 11:52 a dlugo juz jestes po tej laporoskopi i jak sie czulas po zagiegu ?/ Odpowiedz Link
alexa47 Re: Do Alexa 47 19.10.07, 09:19 Podaj jakiś namiar prywatny lub pisz na alexa47 to odpowiem ale poza forum. Pozdro Odpowiedz Link
alexa47 Re: Do Alexa 47 29.10.07, 08:38 Usunięto mi macicę (była przyrośnięta do odbytnicy) z przydatkami (przyrosnięte do jelit). Operacja trwała prawie 4 h. Byłam słaba po operacji ale szybko zaczęłam dochodzić do siebie. 3 tyg. po operacji zaczęły się bóle w okol. odbytnicy. Są coraz silniejsze i bez Tramalu nie mogę funkcjonować . Dwóch gin. powiedziało, że jest wszystko O.K. Teraz zaczęła się wędrówka po lekarzach aby mnie zdiagnozować. Piąty miesiąc po operacji czuję się gorzej niż przed. Nie wiem czy coś poszło nie tak przy operacji czy to zrosty??? Czasem mi się nie chce żyć. Pozdro. Odpowiedz Link
endohashi Re: Do Alexa 47 19.10.07, 16:28 Droga Alexo47! Otwórz poczte na Gazeta .pl bo ja tam napisałam a chciałabym poddać się operacji usunięcia mięśniaka z macicxą bo mięśniak odrósł i przy okazji wyczyszczenia endo ale mam szereg pytań o to jak znosiłaś HTZ i ogólnie jak się czujesz. pozdrawiam Odpowiedz Link
olka981 Re: Do Alexa 47 29.10.07, 09:57 no to faktycznie problem bo niby po takiej operacji powinno byc wszystko okey ja teraz bralam tabletki hormonalne i czuje sie na nich gorzej jak na ziolach .na ziolach wogole nie odczuwam jajnikow ale znowu mam ta swiadomosc przy kazdej miesiaczce ze endometrioza moze sie tam pogarszac przy tabletkach tego nie mam bo nie miesiaczkuje moze sprubuj ziola tutaj dziewczyny stosuja nie masz juz macicy wiec nie miesiaczkujesz a jak masz jeszcze gdzies pozostalosci z endo to ci pomoze tak mysle Odpowiedz Link
alexa47 Re: Do Alexa 47 30.10.07, 07:34 Ale o jakich ziołach mówisz - nie znam; nigdy nie stosowałam Odpowiedz Link
olka981 Re: Do Alexa 47 31.10.07, 13:33 poczytaj sobie ten caly watek moze ci pomoze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33396&w=65186783&v=2&s=0 Odpowiedz Link
olka981 Re: Do Alexa 47 24.11.07, 09:47 alexa co u ciebie czy podjelas jakies leczenie i jak sie czujesz? Odpowiedz Link
alexa47 Re: Do Alexa 47 27.11.07, 11:53 Witaj. Ja czuję sie lepiej. 12.12 będzie 6 miesięcy od radykalnej operacji. (choć musze przyznać, że przez 4 pierwsze miesiące czułam się źle - niezidentyfikowane bóle odbytnicy; do dziś żaden z lekarzy nie potrafił mi wyjaśnic dlaczego tak mnie bolało. Ale mam nadzieję , że wreszcie idzie ku dobremu. Teraz jestem na hormonach po chirurgicznej menopauzie. Próbowałam bez, ale nie da się żyć i normalnie funkcjonować. Pozdrawiam Odpowiedz Link