mamkube 04.11.09, 14:28 Nie znacie fajnego, sprawdzonego miejsca dla 1 klasisty? Nie chodzi mi o szkołę gdzie będę tylko prowadzać dziecko i płacić, ale żeby coś tam jednak wyniosło z nauki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_inzynier Re: Angielski dla dzieci 04.11.09, 17:30 ja chodziłam na prywatne lekcje do pani Joanny i byłam bardzo zadowolona teraz z racji nadmiaru pracy musiałam zrobić przerwę ale szczerze polecam, wiem że prowadzi zajęcia z dziećmi ale w tej kwestii nie umiem powiedzieć jak jest www.korepetycje.pol.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Angielski dla dzieci 05.11.09, 22:55 Dzieki, zdecydowałam narazie sie na British School, podobno dobra. Lekcje w domu chciałabym ale jak troszkę podrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMA Re: Angielski dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.13, 21:00 nie polecam sieciówek jak british school -ja wybrałam lokalna, rodzinna szkołe ENGLISH CLUB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Angielski dla dzieci IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.14, 19:06 Ja również nie jestem fanką dużych sieciówek. Sama jestem nauczycielką tylko że francuskiego i miałam kilka zastrzeżeń do kursu dla dzieci w jednej ze znanych sieciówek. Obecnie zdecydowałam się zapisać córkę do Golden English. Zajęcia co prawda w Sosnowcu Zagórzu ale dla ludzi z centrum DG lub Mydlic to żadna odległość. Jestem zadowolona, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama DG Re: Angielski dla dzieci IP: *.e.ue.katowice.pl 02.04.14, 13:58 Ja niestety nie polecam English Club z Dąbrowy moje dziecko chodziło tam rok i nic nie wyniosło-zabawy można urządzać dziecku w domu za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
nefrii Re: Angielski dla dzieci 11.11.09, 14:47 polecam Desperado na Gołonogu - uczą dzieci od 3 roku życia Odpowiedz Link Zgłoś