siostra_pelagia Miedziana bransoleta 23.11.10, 20:59 Autorów jest tu sporo. Wymienię tylko paru dla przykładu: Lee Child, Jeffery Deaver, Jim Fusili, David Liss, Lisa Scottoline. Kontynuacja Manuskryptu Chopina. Odpowiedz Link
kamkap Ludzie wiatru V. Moore + Proroctwo sióstr Zink M. 25.11.10, 11:12 Ludzi wiatru skończyłam wczoraj. Bez rewelacji, ale pewnie ciąg dalszy (dzicy wojownicy) przeczytam Proroctwo sióstr dopiero zaczęłam, ale ciekawie się rozpoczęło Odpowiedz Link
negev56 Peter Robinson - Skrawek mego serca 26.11.10, 19:25 Lata 60, dzieci kwiaty i te rzeczy... Odpowiedz Link
chiara76 Jan Seghers, "Partytura śmierci". 26.11.10, 21:30 dopiero w sumie zaczęłam, ale mam nadzieję, że będzie OK. Odpowiedz Link
judytta A. Christie "Śmierć na nilu" 27.11.10, 15:24 Jestem już bliżej końca i wyśmienicie się czyta. Odpowiedz Link
opty2 A.Edwardson - Taniec z aniolem 28.11.10, 09:01 he he i ja dopadlam Edwardsona (mimo wielu przeciwności na razie to jestem na początku i czytam filozoficzne przemyślenia Wintera czyżby chciał być policjantem niezajmującym się morderstwami? Odpowiedz Link
elmar43 Nesbo: Pancerne serce 28.11.10, 17:09 Skończyłam wczoraj. Klimat skandynawski bardzo tak, a klimat afrykański niestety nie bardzo... Jakoś rozczarowana jestem Ale Harry'ego uwielbiam i tak! Odpowiedz Link
jgiovanna To ja hurtem, przeczytane: 29.11.10, 16:02 Pancerne serce Jo Nesbo, Materialista Anne Holt, Geneza Katin Slaughter, Zimny pokój Stuart MacBride, Z trochę innej paczki, ale też motyw sensacyjny Krwawe wino Erica Spindler, teraz dla odmiany będzie Brutalna prawda Karen Robards. Odpowiedz Link
siostra_pelagia Tom Bradby-Pan Deszczu 29.11.10, 20:12 Szanghaj, lata 20 XX wieku i morderstwo rosyjskiej prostytutki. Znakomicie się czyta Odpowiedz Link
judytta Ofiara losu 30.11.10, 15:23 "Ofiara losu" , czyta się bardzo dobrze, kolejny tom Lackberg zwłaszcza że stosunkowo niedawno czytałam tom poprzedni więc tak jest lepiej, mniej kwestii umyka z pamięci. Odpowiedz Link