marijohanna 03.06.06, 14:22 czy sa tutaj milosnicy tego pana???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosia_4 Re: porucznik COLUMBO 09.06.06, 10:34 Ja!!! Uwielbiam )) A przy okazji witam wszystkich, to mój pierwszy wpis na tym forum Odpowiedz Link
nchyb Są!... :-) 10.06.06, 11:40 jak ja uwielbiam to jego roztargnienie... I ten pomięty prochowiec... Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Są!... :-) 11.06.06, 11:50 I to zawracanie od drzwi w momencie, kiedy morderca już odetchnął z ulgą... Odpowiedz Link
marijohanna Re: Są!... :-) 11.06.06, 15:00 horpyna4 napisała: > I to zawracanie od drzwi w momencie, kiedy morderca już odetchnął z ulgą... "przepraszam, mam jeszcze jedno pytanie" (nie wiem jak jest tlumaczone na polski). jest boski)) ps. tosia!!!)) Odpowiedz Link
tosia_4 Mari :) 11.06.06, 21:09 zrobiłyście ze Stauą reklamę to zajrzałam A Columbo - wpatruje się w przeciwnika z pozornie bezmyślną miną, kiwa głową, ruszą w stronę drzwi i ten moment - staje, odwraca się z przepraszającym uśmiechem, zadaje ostatnie pytanie, z pozoru naiwne, ale ścinające z nóg. Albo te teksty "przyszło mi to do głowy bo moja żona...." Odpowiedz Link
marijohanna Re: Mari :) 11.06.06, 22:16 > Albo te teksty "przyszło mi to do głowy bo moja żona...." )))))) wlasnie obejrzalam kolejny odcinek (niedziela, 20.15, superRtl) uwielbiam te kiczowate, "bogate" domy, te stroje lat 70-tych i roztrzepanego columbo zbierajacego autografy od prominenckich przestepcow dla misses columbo)) Odpowiedz Link