Dodaj do ulubionych

Jeff Lindsay - Demony dobrego Dextera

29.08.06, 18:45
hm, zapowiada się nietypowo...
www.merlin.com.pl/frontend/towar/466235

Najbardziej przewrotny thriller ostatnich lat. Dexter Morgan to za dnia
wzorowy pracownik policyjnego laboratorium, a nocami kat, który wymierza
swoją sprawiedliwość. Dwoistość jego natury jest tak zaskakująca, że nie
jesteśmy już pewni, czy ten przykładny obywatel i wyrafinowany morderca to
jedna osoba...
Obserwuj wątek
    • siostra_pelagia Re: Jeff Lindsay - Demony dobrego Dextera 09.02.07, 08:47
      Ja jestem świeżo po lekturze Dekalogu dobrego Dextera. To pewnie dobry materiał
      do scenariusza na serial telewizyjny, ale do czytania takie sobie. Chociaż może
      jako lektura dla nastolatków? Może to oni są właściwym targetem wydawniczym w
      tym przypadku?
      • maira Re: Jeff Lindsay - Demony dobrego Dextera 09.02.07, 23:43
        Trafiłaś w samo sedno. smileW wakacje byłam w Stanach i najbardziej reklamowanym
        serialem telewizyjnym był właśnie Dexter, obejrzałam ze dwa odcinki, podobało
        mi się. smile
        • siostra_pelagia Re: Jeff Lindsay - Demony dobrego Dextera 10.02.07, 08:13
          Jak to czytałam, cały czas miałam skojarzenia ze Świętym. Oczywiście Dexter
          jest bardziej hard-corowy no i nie ma tego wdzięku.
          • kamkap Re: Jeff Lindsay - Demony dobrego Dextera 10.02.07, 11:17
            Ja obejrzałam kilka odcinków serialu. Całkiem niezły. Jestem ciekawa ksiązki,
            więc pewnie kiedys ją przeczytam.
            • braineater Re: Jeff Lindsay - Demony dobrego Dextera 14.04.07, 11:19
              serial jest genialny, zakochałem sie od pierwszego odcinka, ale do ksiązki jakos nie potrafię się zabrać.
              Pytanie do oglądających i czytających - serial jest kropa w krope na podstawie Demonów (i wtedy nie ma po co czytaćsmile, czy sa jakieś istotne róznice?

Psmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka