Dodaj do ulubionych

Poszukuję sortu / oraz niesortu. Wszystkie kraje.

• michael20120 Re: Poszukuję sortu / oraz niesortu. Wszystkie kr 27.01.12, 14:35
      Witam sprzedaje odziez angielska prosto z sortowni angielskiej bez posrednikow .Wysylam kurierem z londynu .Mam odziez w gatunku A CREME I B SORT I GATUNEK .wiecej info na email mefrycz@op.pl
      pozdrawiam
    • mala-mi84 Re: Poszukuję sortu / oraz niesortu. Wszystkie kr 13.02.12, 21:28
      Witam,

Prowadzę działalność i regularnie zamawiam Krem z Francji! Jest to świetny towar, same marki: Promod, Camaieux, Etam, Pimkie, Kookai Zara, Mexx, Jennyfer. Tylko i wyłącznie odzież damska. Rozmiarówka 34 do 44.
      W wyniku bardzo szybkiej rotacji cześć towaru zostaje zdjęcia po 2/3 tygodniach by nowy mógł zawisnąć. Zamawiam tęż więcej niż jestem w stanie wystawić (kwestia ceny za transport).
      Prowadzę elegancki butik w centrum miasta i średnia wycena za sztukę 30/40/50/60 zł. A zdarza się i 100. Nie robię akcji typu czyściwo, gdyż to nie tego typu butik i chcę utrzymać poziom:-)
      Szkoda go bardzo ściągać bo to są wciąż super ciuszki.
      Szukam osoby która byłaby zainteresowana regularna współpracą i byłaby chętna odkupieniem części towaru.
      Interesuje mnie odsprzedaż po kosztach, gdyż wystarczające marże mam już w butiku.

Cena za 29.kg Inne hurtwonie tego typu krem sprzedają spokojnie za 40 zł i z kawałkiem:-)

Zainteresowanych proszę o kontakt pod adresem kurka77@tlen.pl
    • 81jacek Re: Poszukuję sortu / oraz niesortu. Wszystkie kr 16.02.12, 20:11
      wissniia04 napisał:

> Witam. Jestem osobą zaczynającą swoją przygodę z "lumpeksami". Poszukuję sortu
      > lub niesortu. Przeglądałem trochę to forum i zauważyłem, że towar pochodzi z ró
      > żnych krajów. Jeżeli jesteś hurtownikiem i jesteś zainteresowany pozostaw swoją
      > ofertę(wraz z krajem z jakiego pochodzi towar i ew. dlaczego jest lepszy niż z
      > innych lub czym się różni), oraz kontakt(najlepiej tel. kom.)
      > Pozdrawiam.
      Proszę o kontakt osobę zainteresowaną pod nr 669085022 Gorąco polecam Pozdrawiam
    • nie-sort Re: Poszukuję sortu / oraz niesortu. Wszystkie kr 20.02.12, 18:44
      Witam,
      Oferuję Państwu nie sort ze Szwecji.
      Towar w 100% oryginalny,bardzo dobrej jakości-pochodzi ze zbórek domowych. Pakowany w worki i reklamówki różnej wielkości.
      Posiadamy duże ilości.
      Minimalny zakup-100kg.
      Przy pierwszej transakcji w celu zapoznania się z jakością towaru mogą Państwo sprawdzić zawartość kilku wybranych przez siebie worków.
      Cena 5.50zł/kg netto.
      Kontakt 606688167 lub e-mailowo parzygnat@wp.pl
    • alex_ins Re: Poszukuję sortu / oraz niesortu. Wszystkie kr 21.02.12, 22:42
      W swojej ofercie posiadam sort w cenie 20 zł netto/h

tel 517 739 405
    • mat17201 odbiorca 09.11.14, 09:46
      szuka stałego odbiorcy na ubrania używane nie sortowane polecam tel< 792 471 366

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka