kotmon 23.02.08, 17:17 Witam! Jestem bezpośrednim importerem końcówek kolekcji, odzieży typu outlet itd. Oferuję najniższe ceny w Polsce. W sprzedaży nowe wiosenne kolekcje.Zapraszam do współpracy!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zduno2 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 23.02.08, 18:31 jestem zainteresowany,głownie odzieza damska, mlodziezowa i dziecieca prosze o wiecej informacji:jakie posiadacie firmy, cennik, czy sprzedaz na wage czy na sztuki, czy mozna odziez obejrzec i wybrac pakiet, no i gdzie sie miesci wasza firma na email gazetowy pozdrawiam dziekuje Odpowiedz Link
vioski Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 07.08.13, 00:52 Witam, nie podali Państwo e-maila by prfzesłać e-mail . Proszę o kontakt na e-mail vioski@.poczta.fm Pzdr zduno2 napisała: > jestem zainteresowany,głownie odzieza damska, mlodziezowa i dziecieca prosze o > wiecej informacji:jakie posiadacie firmy, cennik, czy sprzedaz na wage czy na > sztuki, czy mozna odziez obejrzec i wybrac pakiet, no i gdzie sie miesci wasza > firma na email gazetowy pozdrawiam dziekuje Odpowiedz Link
andrzejwoz1 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 23.02.08, 18:45 Witam proszę o więcej danych andrzejwoz1@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
marre2911 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 23.02.08, 21:38 kotmon napisała: > Witam! Jestem bezpośrednim importerem końcówek kolekcji, odzieży typu outlet > itd. Oferuję najniższe ceny w Polsce. W sprzedaży nowe wiosenne > kolekcje.Zapraszam do współpracy!!! Prosze o przeslanie swojej oferty na czub_mariusz@wp.pl Odpowiedz Link
tomeks26 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 23.02.08, 23:47 myślę ,że ktoś mnie poprze w tej sprawie:)? czy nie uważacie,że jakieś chory jest sposób ogłaszania sie przez niektórych oferentów? czy nie można normalnie? czyli np: napisac jakich firm oferuję outlet i w jakich cenach? a nie rzucanie suchego wątku i zaproszenie do współpracy..., a ty zapisuj się człowieku do kolejki z mailem i czekaj na odpowiedź o szczegółach...jak coś sprzedaję to określam co to jest i za ile chcę to sprzedac!!!moim zdaniem bez sensu:( Odpowiedz Link
nikolka90 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 24.02.08, 16:18 Witam, proszę o szczegółpwą ofertę na maila gazetowego. Interesuje mnie odzież dziecięca i damska. pozdrawiam Odpowiedz Link
remols5 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 15.03.08, 14:23 jestem zainteresowany proszę o szczegóły remols5@gazeta.pl Odpowiedz Link
vioski Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 09.07.13, 20:43 Witam, Mam do odsprzedania: odzież dziecięcą Outlet nową z końcówek kolekcji Angielskie marki , odzież nową Outlet Bon Prix oraz używaną , a także używane selekcjonowane torebki Odpowiedz Link
fadziej Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 01.03.08, 16:23 witam jestem zainteresowany współpracą prosze o kontakt Odpowiedz Link
l-nika Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 15.03.08, 21:51 prosze o kontakt jestem zainteresowana Odpowiedz Link
vioski Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 07.08.13, 00:50 witam, proszę o kontakt na e-mail - odpowiem. Pzdr Odpowiedz Link
boguszynka Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 15.03.08, 23:47 Jestem zainteresowana odzieżą dziecięcą w wieku 0-5 lat Proszę o informację - moni998@interia.pl Odpowiedz Link
brzuszka Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 16.03.08, 14:46 Witam, jestem zainteresowana stała współpracą na większą skalę. Interesuje mnie tylko odzież dziecięca outlet od 0-12 lat (mexx, next, i inne). Proszę o przesłanie cennika, przykładowych zdjęć i warunków współpracy. Pozdrawiam ewa Odpowiedz Link
kochab Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 16.03.08, 20:23 jestem zainteresowany,prosze o wiecej informacji.Moj adres e-majl kochab@gazeta.pl Odpowiedz Link
brzuszka Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 18.03.08, 06:55 Witam, jestem zainteresowana stałą współpracą na większą skalę. Interesuje mnie tylko odzież dziecięca outlet od 0-12 lat. ' Proszę o przesłanie na adres naeva@wp.pl cennika, przykładowych zdjęć i warunków współpracy. Pozdrawiam ewa Odpowiedz Link
dorroch1 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 20.03.08, 12:45 proszę o więcej info na dorroch@wp.pl : adres hurtowni, cennik, możliwość wyboru, rozmiarówka, minimalne zmówienie, przykładowe zdjęcia i.t.p Odpowiedz Link
wimano Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 25.03.08, 11:08 Jestem zainteresowana współpracą, proszę o kontakt wimano@op.pl Odpowiedz Link
agnieszkab5 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 25.03.08, 22:47 witam prosze o cennik jestem zainteresowana oferta prosze o meila na adres www.agnieszkab5@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
magda-rn Jak mamy współpracować? A adres, telefon??? 26.03.08, 08:02 Co za durny zwyczaj pisać ogłoszenie bez danych kontaktowych??? Teraz milion osób będzie prosiło o podanie danych, zdjęć, cen i innych pierdołek na e-maila i nikt się nie doczeka. Jeżeli firma ma funkcjonować, to jako anonim będzie raczej ciężko. Podajcie chociaż telefon, kto będzie zainteresowany to zadzwoni, lokalizacja też nie będzie zbędna. Magda Odpowiedz Link
joan_r Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 27.03.08, 14:15 jestem zainteresowana, proszę o ofertęi zdjęcia na joan_r@o2.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link
renatac19750702 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 27.03.08, 14:38 Jestem zainteresowana. Proszę o więcej informacji na e-mail reniaciezadlo1@op.pl. Interesuje mnie głównie odzież dziecięca. Odpowiedz Link
yolix Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 27.03.08, 22:05 Witam. Interesuje mnie odziez dziecięca. prosze o informacje jakie marki mogę u Was zakupić i jaki jest cennik. Pilne. Prosze o odp. na e-mail : yolix@wp.pl Odpowiedz Link
agi248 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 31.03.08, 22:45 witam, jestem zainteresowana ofertą,głownie dziecieca prosze o wiecej informacji:jakie posiadacie firmy, cennik, czy sprzedaz na wage czy na sztuki, czy mozna odziez obejrzec i wybrac pakiet, no i gdzie sie miesci wasza firma. email agi248@gazeta.pl pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link
konkret-hurtownia Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 04.04.08, 07:37 Zapraszam Państwa do nas. Oferujemy wiosenne miksy odzieży kilkunastu firm. Przykładowe ceny: mix NEXT 54,00zł netto za kg (sztuka ok. 16,00zł netto) pakiet ok. 19kg mix VILA + VERO MODA + ONLY 84,00zl netto za kg (sztuka ok. 19,00zł netto) pakiet ok. 18kg spódnice NEXT 54,00zł netto za kg (sztuka ok. 18,00zł netto) pakiet 15kg bluzki NEXT 67,00zł netto za kg (sztuka ok. 9,00zł netto) pakiet 15kg. Pełen dostępny asortyment na www.ciuchy.warszawa.pl w zakładce CENNIK. W ofercie posiadamy ponad 100 asortymentów nowej odzieży sprzedawanej "z wieszaka". Pełen katalog (zdjęcie+firma+cena+dostępne rozmiary) znajdziecie Państwo na www.ciuchy.warszawa.pl w zakładce GALERIA. Ponadto oferujemy bardzo bogatą ofertę odzieży firmy MARKS&SPENCER. Absolutnie najnowsza kolekcja! Przykładowe ceny brutto: bluzki 18-30zł, spódnice 32zł, spodnie 29zł.... Zapraszamy do zakupów! Hurtownia końcówek kolekcji KONKRET tel. 0 – 22 772 46 02 biuro@ciuchy.warszawa.pl Ul. Warsztatowa 4 Stanisławów Pierwszy/ Nieporęt pod Warszawą Odpowiedz Link
gerwazy_kr Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 04.04.08, 09:29 Witam proszę o więcej danych na maila gazetowego Odpowiedz Link
nice555 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 07.04.08, 14:21 jestem zainteresowana, proszę o ofertęi zdjęcia na nice555@gazeta.pl Odpowiedz Link
pablo19864 Re: Końcówki kolekcji, OUTLET 27.02.09, 08:48 witam mam pytanie ile zyczy pan sobie za takową odzież prosze podac konkretna cene jaka pana interesuje no i mam nadzieje ze dojdziemy do porozumienia pozdrawiam czekam na odpowiedz pawel stanecki Odpowiedz Link