maciej-d 07.07.04, 21:24 www.gsmonline.pl/news/?link=show_details.php?id=9461 wsumie 256kB/s za 69zł miesiecznie może być, ale ten limit :( ps. a co bedzie po 1gb ??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kalinowski11 Re: Chello na diecie. 07.07.04, 21:36 Faktycznie z tym jednym gigabajtem to chyba ich trochę poniosło . Mam Chello Classic i tych 5 giga nie wykorzystuję . Ale z takim limitem uporam się w tydzień :)Generalnie oferta nie najgorsza jeśli chodzi o cenę , ale limit to pomyłka . Chyba , że ktoś sprawdza pogodę w internecie :) Link Zgłoś
Gość: calandrino Oferta beznadziejna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:44 Że pozwolę się nie zgodzić z kolegą Kalinowskim. UPC jest bezczelna. Przecież przy tym limicie oferowana prędkość przydaje się tylko tym jełopom do promocyjnej ściemy a nie użytkownikowi. 1GB za 70 zł to jest nieporozumienie, czy tam ktoś u nich myśli? Przecież, to nie jest żadna sensowna alternatywa dla telekomuny tylko ordynarna próba wciśnięcia gówna klientowi pod pozorem stworzenia wyboru. Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Oferta beznadziejna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 06:49 Ja pierniczę. Z taką konkurencyjną ofertą to nigdy z tepsą nie wygrają. Ani Chello ani Netia. 1GB to wygłupy. Śmiech po pachy. To jest po prostu przykre... Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Oferta beznadziejna 08.07.04, 08:17 Gość portalu: calandrino napisał(a): > Że pozwolę się nie zgodzić z kolegą Kalinowskim. Calandrino przecie napisałem :) Generalnie oferta nie najgorsza jeśli chodzi o cenę , ale limit to pomyłka . Chyba , że ktoś sprawdza pogodę w internecie :) Czyli generalnie się zgadzamy . Gdyby limit był np. 5giga to oferta byłaby do przyjęcia . Pozdrawiam . Link Zgłoś
tswiercz Re: Oferta beznadziejna 08.07.04, 09:27 Ja place 37,5 zl za 128 bk/s Nie zaduzo ale cena tez niska i dotego zadnych ograniczen :) Chociaz i tak niedobijam do 5 GB Ale najsmutniejsze jest to, ze nie mam zewnetrznego IP :( A jak to jest w Chello? Link Zgłoś