Gość: wlascicielka zloma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:45 Czy to mozliwe, zeby podlaczony do pradu notebook nie chcial pracowac bez bateri? Na bateri mam wskaznik 20%, ktory nie wzrasta. Komputer ciagle pada. Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: POMOZCIE 08.09.04, 16:47 1.) Tak 2.) Nie wierz w ten wskaznik na baterii. Prawdopodobnie jest uszkodzona. 3.) Jesli jestes z Wawy to moge polecic firme WamTechnik ktora zajmuje sie regeneracja baterii do notebookow i innych urzadzen. Adres www to: www.wamtechnik.com.pl Link Zgłoś
Gość: wlasicielka zloma Re: POMOZCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:54 Dziekuje z blyskawiczna odpowiedz. Jest to dla mnie troche nie zrozumiale, zeby notebook nie dzialal na zasilaniu bez bateri. Jednak uszkodzenie bateri to chyba lepsze zlo niz uszkodzenie jakiejs plyty przy wejsciu na zasilacz, ktore tez bralam pod uwage. Jestem z Krakowa, ale dzieki za adres www. Ile moze kosztowac taka regeneracja bateri i jak dlugo trwa naprawa. Komputer jest mi niezbedny. Pozdrawiam Link Zgłoś
m.gregor Re: POMOZCIE 08.09.04, 17:08 Ile moze kosztowac regeneracja baterii i ile moze trwac to wszystko zalezy od modelu baterii, jej skomplikowania, tego jakie ogniwa sa w srodku. Zadzwon do tej firmy. Moze wyslesz im kurierem? Link Zgłoś
Gość: wlascicielka zloma Re: POMOZCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:19 napisze do nich maila, dzieki m.gregor Link Zgłoś