26.11.15, 08:46
Czy ktoś zna sposób na odzyskanie kart z danego dnia w tej przeglądarce? Ja widzę tylko możliwość odzyskania ostatnio zamkniętych kart, a nie z danego dnia. Historia mi nie pomoże, bo tam też nie można wybrać z danego dnia, a poza tym ja nie na wszystkie karty danego dnia wchodziłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Firefox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.15, 09:25
      Nie ma takiej mozliwosci. Na przyszlosc zainstaluj jeden z dostepnych dodatkow do przywracania sesji, ktory oferuje wybor.
      • Gość: aqq jak NIE, skoro TAK...? IP: 89.15.237.* 26.11.15, 10:09
        a to - to co to?

wstaw.org/w/3GGB/
        Ctrl+H i sortuj wg dat

a może się mylę?
        • Gość: Kolobos Re: jak NIE, skoro TAK...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.15, 11:18
          W przypadku paru stron mozna wyszukac w historii i przywrocic po jednej, ale tutaj chodzi o cala sesje otwartych kart. Jezeli kart bylo duzo i zostaly otwarte pare dni wczesniej to ciezko bedzie znalezc wszystkie.
          • abcdefowicz Re: jak NIE, skoro TAK...? 26.11.15, 12:16
            Przydatne narzędzie to dodatek session manager, zapisuje ręcznie i automatycznie, jak kto woli. Czasem jak trzeba nagle skończyć przesiadywanie na komputerze, a czytało się jakiś temat w kilku otwartych oknach, łatwo można zapisać sobie sesję aby później zacząć czytanie od tego samego momentu, a nie tracić czas na szukanie stron które się miało otwarte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka