Gość: linka IP: *.man.rsk.pl 09.11.04, 08:16 Mam problem z emule. Ostatnio zniknęło mi kilka plików z listy. Na pewno się nie ściągnęły. Po prostu ich nie ma. Jak je odzyskać? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Dekar Re: zniknęły pliki w emule IP: *.lukas.com.pl 09.11.04, 12:08 Trochę mało danych. Mam dwie hipotezy. Pierwsza, czy nie była zmieniana przypadkiem lokalizacja katalogu do którego zgrywają się częściowo ściągnięte pliki? Druga, pliki te jednak zostały przez nieuwagę lub kogos innego wykasowane. Link Zgłoś
Gość: linka Re: zniknęły pliki w emule IP: *.man.rsk.pl 09.11.04, 15:35 Lokalizacja-była zmieniana, ale trochę wcześniej. Ale wszystko "wrzuciłam" do odpowiedniego folderu i było w porządku. Dopiero później zniknęły, ale nie wszystkie tylko część. Nikt nie mógł wykasować ich przypadkiem. Dziwne jest też to, że pojawiły się 2 nowe pliki takie same jak istniejące. Nic już z tego nie rozumiem. Link Zgłoś
Gość: linka Re: zniknęły pliki w emule IP: *.man.rsk.pl 09.11.04, 18:20 Dodam jeszcze, że w folderze "temp" te pliki są, tylko osioł ich nie widzi. Link Zgłoś