Gość: greg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:36 wie ktos moze jak zagniezdzic czcionke??ja moze o tym czytalem ale zapomnialem..tzn.mam wzor czcionki sciagniety ale nie wiem jak ja wkomponowac do htmla z gory dzieki za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
nyterk_70 Re: html-zagniezdzanie czcionki 23.02.05, 15:05 Znacznikiem <font face="nazwa_fontu"></font> - nie zadziała jeśli ktoś nie ma tej czcionki w systemie. Link Zgłoś
blekot Re: html-zagniezdzanie czcionki 23.02.05, 15:36 to raczej trzeba wsadzić do CSS-a wsadzanie czegoś innego niż "szkielet" (czyli akpity i inne) strony do html jest teraz nieprofesjonalne i chyba nie spełnia standardów W3C p_em Link Zgłoś
Gość: greg Re: html-zagniezdzanie czcionki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:43 tylko mi chodzi o oto ze czcionke sciaglem z neta a teraz chce jej uzyc w kodzie...to nie jest standardowa czcionka...nie chodzi mi o zwylka czcionke..tylko taka ozdobna... Link Zgłoś
nyterk_70 Re: html-zagniezdzanie czcionki 23.02.05, 15:56 Sorry Winnetou - ale nie użyjesz jej w takim razie, chyba, że przygotujesz bitmapę... Link Zgłoś