Dodaj do ulubionych

formatowanie dysku

IP: *.osd.vectranet.pl 16.09.05, 16:52
witam, napewno bylo juz wiele tematow tego typu ale jakos nie moglam znalezc
takiego zeby mi pomogl. Musze zformatowac dysk, moze ktos ma chwile czasu i
wytlumaczy ciemnej kobiecie jak to zrobic;) mam win 98, wiem ze powinnam robic
w dos-ie i nic wiecej, mam jeden dysk..pomoze ktos:>
Obserwuj wątek
    • Gość: curiosum Re: formatowanie dysku IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 16.09.05, 17:21
      wejdz do dos, wpisz polecenie format c: i juz, aha zanim sformatujesz zrob
      sobie dyskietke startowa win 98, moze sie przydac :)
    • Gość: dzizys Re: formatowanie dysku IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.09.05, 17:22
      Witam. Podaj maila to sprobuje pomoc. Pozdrawiam
      • Gość: Aga_25 Re: formatowanie dysku IP: *.osd.vectranet.pl 16.09.05, 17:31
        dzieki ze ktos sie odezwal:)
        a...jak zrobic dyskietke startowa?
        moj mail : cria@tlen.pl
        • Gość: Pomoc Re: formatowanie dysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:21
          Klikasz kolejno:

Start -> Pomoc i tu w okienku "Indeks" znajdujesz :

" dysk rozruchowy, tworzenie " .

Wybierasz to i klikasz w Wyświetl .

I MASZ WSZYSTKO o "dyskietce startowej" zwanej "dyskiem rozruchowym" lub
          podobnie .

Trochę własnej inwencji !
          To takie trudne ??? =:O
          • neder Re: formatowanie dysku 16.09.05, 18:36
            jesli masz bootowalną płytkę z win98 to dyskietka nie jest potrzebna.

pzdr
          • Gość: Aga_25 Re: formatowanie dysku IP: *.osd.vectranet.pl 16.09.05, 21:48
            wiesz Pomoc..nie wiedzialam ze dysk startowy = rozruchowy :/ jestem naprawde
            zielona w temacie komputerow..wiec wybacz ze poprosilam o pomoc na forum.
            • Gość: dzizys Re: formatowanie dysku IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.09.05, 21:53
              Jezeli jeszcze nie skumalas jak sie robi format itd to poczekaj do jutra, wysle
              ci jutro dokladny opis jak to trzeba zrobic. Jak juz sobie poradzilas to po
              prostu napisz. Pozdrawiam
              • Gość: Aga_25 Re: formatowanie dysku IP: *.osd.vectranet.pl 17.09.05, 13:34
                to ja czekam ;)
    • Gość: Aga_25 Re: formatowanie dysku IP: *.osd.vectranet.pl 17.09.05, 13:35
      to ja czekam;)
    • Gość: Aga_25 Re: formatowanie dysku IP: *.osd.vectranet.pl 17.09.05, 19:26
      caly czas czekam na pomoc..:(
      • Gość: dzizys Re: formatowanie dysku IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 17.09.05, 22:53
        Witam. Sorka ale dzisiaj nie moglem ci pomoc...caly dzien mnie nie bylo przy
        kompie, postaram sie jutro napisac na maila co powinnas zrobic. Chyba jeden
        dzien nie zrobi ci roznicy... Pozdrawiam
        • Gość: Aga_25 Re: formatowanie dysku IP: *.osd.vectranet.pl 17.09.05, 23:01
          Nie zrobi mi roznicy:)poczekam..pozdrawiam
          • Gość: Packa Na Muchy Re: formatowanie dysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 07:00
            A może to coś Ci rozjaśni :

odn-plock.edu.pl/zklen/pub/instal
            • Gość: dzizys Re: formatowanie dysku IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 18.09.05, 12:57
              Witam. Chyba tak bedzie latwiej dla dziewczyny bo zanim bym cos takiego
              stworzyl to troche by potrwalo :D szkoda ze tego wczesniej nie znalazlem. CHyba
              juz sobie powinna dac rade. Pozdrawiam
              • Gość: Aga_25 Re: formatowanie dysku IP: *.osd.vectranet.pl 18.09.05, 13:54
                Dzieki Packa:)za ta strone teraz powinnam dac sobie rade...i Dzizys za checi
                Pozdrawiam :*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka