Dodaj do ulubionych

Mysza się gryzie modemem

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 23:40
Pomocy. Chciałem zainstalować żonie w komputerze modem, bo ciągle siedzi przy moim i ściąga niezliczone e-maile. Włożyłem modem, zainstalowałem sterowniki, zresetowałem komputer i bach - komputer myszy nie widzi. Prawdopodonie pokopałem coś w portach komunikacyjnych. Najgorsze jest to, że nawet po odinstalowaniu modemu i przełączeniu biosa na "default mode" myszy jak nie widział tak nie widzi. Krew mnie niebawem zaleje - zmarnowałem cały dzień na przełączenia portów w biosie (disable / enable / parrarel itd.) i nic. Mysz na pewno jest dobrze podłączona i działa (sprawdzałem na innym kompie). W środku też nic nie naruszyłem - wiem, bo działała nim znalałem sterowniki do modemu na CD. Po restarcie dopiero szlag ją trafił. Bardzo proszę o podpowiedź, bo żona mi nie da żyć, kiedy się dowie, że znów grzebałem w jej komputerze i znów go popsułem (oczywiście ma pilną robotę do zrobienia). Aha - komputer to wiekowy już K6 - 266, 64Mb Ram, 16 Mb Voodoo3. Pomocy.
Obserwuj wątek
    • alfalfa Re: Mysza się gryzie modemem 21.09.02, 01:31
      Jaki system? NT? Czy to winmodem?
      pzdr.
      • Gość: Doki Re: Mysza się gryzie modemem IP: *.55-136-217.adsl.skynet.be 21.09.02, 08:49
        A mysz, nie daj Boze, szeregowa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka