Gość: incognito IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.01.06, 00:31 Witam. Czy istnieje taka możliwość w gg, aby wybrana osoba nie widziała mohego opisu?? Można ukryć opis, bądź status przed kilkoma konkretnymi osobami? pozdro Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: biegly Re: Gadu-Gadu - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:29 a takiej opcji jak "pokazuj status tylko znajomym" to niegdy nie widziales/as? Link Zgłoś
Gość: ja No i co z tego? czytaj ze zrozumieniem :) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.01.06, 14:05 Zaznaczając status tylko dla znajomych, dla wszystkich obcych będę niedostępny, a WSZYSCY moj znojomi mój opis będą widzieli. A mi chodziło o to, że mam na liście daną osobę i chcę, żeby tylko ona nie znała mojego statusą, bądź jeśli się da nie widziała tylko opisu. Nie chce jej blokować. Link Zgłoś
Gość: Laki_luke Re: No i co z tego? czytaj ze zrozumieniem :) IP: 80.51.247.* 20.01.06, 16:10 a masz Power GG albo Power Project ? Tam bodajze byla wtyczka ktora umozliwiala taki manewr. Musisz poszukac wtyczek. Link Zgłoś
maestro_xp Re: No i co z tego? czytaj ze zrozumieniem :) 21.01.06, 00:06 Gość portalu: ja napisał(a): > Zaznaczając status tylko dla znajomych, dla wszystkich obcych będę niedostępny, > > a WSZYSCY moj znojomi mój opis będą widzieli. > A mi chodziło o to, że mam na liście daną osobę i chcę, żeby tylko ona nie > znała mojego statusą, bądź jeśli się da nie widziała tylko opisu. Nie chce jej > blokować. TO JĄ WYKASUJ! I już nie będzie znajoma i nie będzie widziała tego, co twoi znajomi Link Zgłoś