badjuk 24.05.06, 17:34 Jak wyciągnąć dane z tabelki i przypisać im zmienne?? Dodam że chodzi o Visuall Basic. Pomóżcie!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: p2p Re: Access-jak to zrobić?? IP: *.acn.waw.pl 24.05.06, 17:47 Chcesz przypisac jakies wartosci rekordom z tabeli? Czy przypisac zmiennym, wartosci poszczegolnych rekordow? Cos wiecej napisz. Link Zgłoś
badjuk Re: Access-jak to zrobić?? 24.05.06, 17:52 Dim NazwaZmiennej As TypDanych Przykłady deklaracji zmiennych: Dim NawaKlienta As String Coś w tym stylu - "Dim DataUrodzenia As Date Dim ZaplaconoFakture As Boolean Dim NumerKasy As Single Dim FormularzLogowania As Form" Tylko nie wiem jak to zastosować do danej tabelki w mojej bazie :( Link Zgłoś
Gość: p2p Re: Access-jak to zrobić?? IP: *.acn.waw.pl 24.05.06, 21:45 > Tylko nie wiem jak to zastosować do danej tabelki w mojej bazie :( Dalej nie rozumiem - w jakim sensie 'zastosowac'? Deklaracje, ktore wypisales wpisujesz w module albo w kodzie formularza. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Access-jak to zrobić?? 25.05.06, 08:18 Poczytaj o funkcjach wlasnych w accessie Link Zgłoś