Gość: wera IP: *.acn.pl 06.05.03, 17:57 Czy jest możliwość ustalenia adresu e-mailowego tylko po nazwisku? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Artur Re: Ustalenie adresu IP: *.ss.shawcable.net 06.05.03, 18:25 Czasami, kiedy uzytkownik uzywal dany e-mail przez dluzszy czas i zostawil slady w roznych miejscach. Link Zgłoś
wch Re: Ustalenie adresu 06.05.03, 18:32 Jeśli ten ktoś pracuje w firmie, w której jest przyjęta jakaś konwencja w nazwie maili, to tak (np. imie.nazwisko@firma.pl albo i.nazwisko@firma.pl). Ale generalnie nie jest to możliwe. Link Zgłoś
franzmaurer Re: Ustalenie adresu 06.05.03, 21:15 Gość portalu: wera napisał(a): > Czy jest możliwość ustalenia adresu e-mailowego tylko po nazwisku? Kiepska sprawa... mozesz probowac wpisac w Googla (zwlaszcza w groups.google.com ) nazwiska lub adresu - moze znajdzisz jakis ślad... ale szczerze wątpię aby odniosło to porządany skutek Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Ustalenie adresu IP: *.saskatoonhealthregion.ca 06.05.03, 21:32 Niepotrzebny pesymizm ze strony kolegow. Ja sam znalazlem swoj e-mail uzywajac swojego imienia i nazwiska wlasnie przed chwila uzywajac people.yahoo.com/ Pewnie sa tez inne miejsca, ktore zapewniaja podobne uslugi. Link Zgłoś
yasny Re: Ustalenie adresu 07.05.03, 11:09 prawdopodobnie masz skrzynke na yahoo, albo u innego amerykanskeigo dostawcy - w polsce jest paranoja z udostepnianiem danych osobowych i nie wiem czy w ogole taka usluga funkcjonuje Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Ustalenie adresu IP: *.ss.shawcable.net 07.05.03, 14:54 Skrzynka jest uniwersytecka. Ale tez podejrzewam, ze nie znajdziesz kazdego e- maila. Niemniej warto moze sprobowac a takich search engines jest wiecej Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Ustalenie adresu IP: *.acn.pl 10.05.03, 19:02 Bardzo wszystkim dziekuje. Znalezłam jeden post poszukiwanej osoby, ale aż z 1996 r i chyba adres juz nieaktualnu ,ale szukam Pozdrawiam I dzięki. Link Zgłoś