camel_3d 06.10.08, 16:12 :))) hehe..do kuple w sklepie przyszla pani i zapytala jaki najlepiej kupic kabel do Wi Fi :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Romek Re: jaki kabel z WiFi? IP: *.aster.pl 06.10.08, 21:14 OMG no i co w tym było śmiesznego, poza miną sprzedawcy oczywiście? Ja mam WiFi podłączone do laptopa pod USB za pomocą przedłużacza USB, więc czy sądzisz, że każdy przedłużacz USB nadaje się do podłączenia karty WiFi pod USB? Jeśli mam kabel od czytnika kart pamięci z interfejsem USB 1.x to raczej wolałem wybrać kabel USB 2.x niż tamten. A jeśli tej pani, był potrzebny kabel do podłączenia zewnętrznej anteny w karcie WiFi, nie mówiąc o tym, czy ta pani w ogóle chciała kabel do karty WiFi czy do routera WiFi... to już widać za głęboka teoria na Twój umysł... Link Zgłoś
jolajola1 Re: jaki kabel z WiFi? 06.10.08, 22:54 ja dzisiaj tez kupowałam kabel do wifi.... do podłączenia routera wifi do modemu... ale rozumiem, że kumpel zaskoczył na skojarzenie "wifi - kabel" baaaardzo ograniczone, ale na temat gustów/poczuciahumoru się nie dyskutuje Link Zgłoś