mami2 04.07.06, 12:15 Dlaczego nikt z Was wczoraj sie nie odezwał w temacie? Chloe zwłaszcza Ty?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Sraka praptaka 04.07.06, 12:18 Kusiło mnie, kusiło, ale znowu mi powiedzą, że ich polityka wali :PP Ale sraka po prostu zajebistym powodem odwołania szczytu jest :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Sraka praptaka 04.07.06, 12:27 sonrie napisała: > Polityka mnie wali :)) No własnie wiedziałam :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Sraka praptaka 04.07.06, 12:48 Jasnie nam panujący dostał ataku sraczki i z tego powodu odwołał szczyt Weimarski. Oficjalnie UKŁAD tajemnych sił pokarmowych odmówił mu posłuszeństwa. Nieoficjalnie: Zyta rzuciła na niego urok:) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Sraka praptaka 04.07.06, 12:51 a to wszystko przez ten artykuł wiadomosci.onet.pl/1350440,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Sraka praptaka 04.07.06, 12:52 ""(..)Jak napisała "Gazeta Wyborcza", artykuł był jedną z przyczyn pogorszenia zdrowia polskiego prezydenta.."" aaaa padłam, co za idioten :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Sraka praptaka 04.07.06, 12:54 Napisali o nim, że kurdupel i złodziej to sie obraził :PPPP A prawdę napisali, no oso chozi??? Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Sraka praptaka 04.07.06, 12:58 nie od dziś wiadomo , że prawda w oczy kole , heh się biednemu preziowi biegunki dostało - biedny chłopina nooo Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Sraka praptaka 04.07.06, 12:59 A jaka tajemnica to było, ojej! A w juesej, jak podały wczoraj Fakty prezio musi się raz do roku badać a wyniki sa znane ogółowi społeczęnstwa Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Sraka praptaka 04.07.06, 13:03 chloe30 napisała: > A jaka tajemnica to było, ojej! > A w juesej, jak podały wczoraj Fakty prezio musi się raz do roku badać a wyniki > > sa znane ogółowi społeczęnstwa i to jest ok. a ten z byle powodu sraczki dostaje;) a jeszcze naszych to powinno obowiazywac badanie psychiatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Sraka praptaka 04.07.06, 13:00 mamoooooooo........ ja po wakacjach skladam o obywatelstwo hiszpanskie. moze i za ocean pojade, jak bedzie trzeba;) szok:(:(:( ten kaczor to jakis ciezki kretyn, serio. no i jeszcze, zeby go przepraszac....!!??? bosz... sam sie zniza do poziomu brukowcow, o ile nie spadl juz nizej. a ogolnie - polityka to...prostytutka:( Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Sraka praptaka 04.07.06, 13:15 Kaczor to kaczor, ale niemiaszki sobie pogrywają: oj, ja ich nie lubię, brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Sraka praptaka 04.07.06, 13:42 też nie mogę powiedzieć, żebym ich jakoś kochała, ale na litość boską! to jest jakiś tabloid, gazetka typu NIE Urbana, tam się zajmują sensacyjkami i żaden szanujący się polityk nie lata z notami dyplomatycznymi wobec takich gówien! To tylko w tym kraju możliwe jest, tylko w tym... A minister edukacji robi czystkę portretów w ministerstwie, do IPNu wysyła tych, co za komuny ministrami byli... I zostali już tylko prawie ci z III RP... Ja tego nie wytrzymam... Poza tym, ten nasz prezydent, matko bosko, zdenerwował się chłopczyk i na szczyt nie pojechał, bo go brzuszek boli?! No kurwa żesz... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Sraka praptaka 04.07.06, 13:41 A jeśli chodzi o tytułową srakę, to na mnie wczoraj jaskółka, jeb..., się zesrała! A kasy ani widu, ani nawet nic nigdzie nic nie brzęczy :/ Odpowiedz Link Zgłoś