byhanya 15.01.04, 17:51 powiedzczie mi prosze czy to daje dobre wyniki? Jakies napewno beda, ale na ile mozna liczyc. Moge sobie pozwolic na 1½ w saunie co drugi tydzien... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spainq Re: sauna i cellulit IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.01.04, 19:40 1,5 godziny? chyba trochę za dużo - lepiej częściej i krócej. Nie wiem, jak działa na cellu konkretnie (nie mam), ale generalnie skóra robi się aksamitna (tak, tak, nawet tam...;) więc jest szansa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: sauna i cellulit 15.01.04, 20:42 dzieki za odpowiedz. ciekawa jestem czy jest ktos komu sauna pomogla faktycznie. napisalam 1½ bo tyle moge wyjac z kalendarza. przeliczajac innych postow wszystkie minuty saunie i odpoczynku wyjdzie ok 1½ godziny. jest to moze za duzo jak na poczatek?? Odpowiedz Link Zgłoś
chica33 Re: sauna i cellulit 16.01.04, 10:16 Mi tez w sumie schodzi sie poltorej godziny jak wchodze 3*15 minut - jak bedzie to dla Ciebie zbyt meczace - wchodz 2 razy. Potem sie przyzwyczaisz. Na skore dziala swietnie, a jeszcze lepiej jak przed wejsciem do sauny posmarujesz sie oliwka, wtedy skora mniej sie wysusza. Na cellulitis troche pomaga - ale rewelacji nie oczekuj, na pewno nie zniknie calkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spainq Re: sauna i cellulit IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 19:39 Polecam przed sauną basen - ładnie rzeźbi, powinien zniwelować cellu, mnie na ogólny stan skóry BARDZO pomogła taka kombinacja. Przed sauną również prysznic z żelem pillingującym. Po saunie dobry balsam. To działa. Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: sauna i cellulit 16.01.04, 22:26 dzieki za odpowiedzi! Bylam dzisiaj w saunie i chociaz uczeszczalam tam przed 5 laty to naprawde zapomnialam jakie to dobrodziejstwo! nie mam problemow z siedzeniem w saunie nawet 5 razy po 10 min. wyszlam jak nowonarodzona. SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: sauna i cellulit 16.01.04, 22:28 Ah jeszcze pytanie - jaki krem/zel pillingujacy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś