Dodaj do ulubionych

Plusssz up - opinie

IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.10, 11:39
Witam,
dopiero zaczynam swoją przygodę z fitnessem i sportem ogólnie. Chciałabym
podczas treningu posilać organizm czymś zdrowym, ale i czymś co doda mi trochę
sił - bo na początku mało ich mam :) Dużo na rynku preparatów dodających
energii ale chciałabym wybrać ten zdrowy.
Obserwuj wątek
    • runcentre Re: Plusssz up - opinie 12.03.10, 11:57
      Nie ma do końca zdrowych preparatów dodających energii i na dodatek w formie butelkowej-nawet taki Plussz up zawiera trochę chemii, choć i tak wypada lepiej w porównaniu do oshee czy powerada. Przy intensywnym wysiłku fizycznym (np. bieganie, etc), osobiście wybieram izotoniki typu powerade, żeby uzupełnić węglowodany. Plusss up próbowałam, ale jest dla mnie zbyt słodki, zwłaszcza ten czerwony..

Może na początek przeczytaj sobie artykuł: aktywni.pl/aktualnosci/co-pic-w-trakcie-wysilku/ Może się okazać, że wystarczy ci sama woda:)
      • Gość: Martucha Re: Plusssz up - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.10, 12:14
        Dziękuje za artykuł, przeczytałam uważnie. Piszą, że woda najlepsza ale dla
        krótkich wysiłków - fakt na początek pewnie długich wysiłków nie wytrzymam ale
        planuje czas systematycznie wydłużać.
        Pytanie mam - to forma butelkowa jest gorsza od tabletek? myślałam że ma same
        plusy - szybsze wchłanianie no i gaszenie pragnienia za razem.
    • Gość: Ruda Re: Plusssz up - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.10, 15:18
      Właśnie szukałam informacji o tym Plusssz Upie. Pije często tego z magnezem, a o
      tym gotowym w butelce dowiedziałam się nie dawno. Czymś się różni od plussszy w
      tab.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka