Dodaj do ulubionych

MAM PROBLEM Z JEDZENIEM... jestem w desperacji!!!!

IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 15:08
Ciągle jem!!!!! Ciągle normalnie cłłyczas jak nie coś słodkiego to jakąś
kanapke ale najwięcej słodyczy!!!!! już niemoge dlaczeg tak jest.... byłam
szczupła.... a tearz to przytyłam dość dużo nawet się nie warze bo wpadne w
rozpacz!!! niewiem jak przestać jestć.... prosze pomóżcie mi co robić bo ja
wnet będe wyglądała jak słoń!!!!!!!! Dzięki z góry pozdrawiam....
Obserwuj wątek
    • jogger Re: MAM PROBLEM Z JEDZENIEM... jestem w desperacj 25.02.04, 18:10
      A nie jesteś czsem w ciąży? :-) Jeśli nie, to na początek kup Biochrom i
      Linię2000, i rozważ pójście do lekarza. Powiedz, że masz depresję i dlatego
      ciągle musisz coś jeść, i poproś o Bioxetin/Fluoksetin
      • Gość: Ania Re: MAM PROBLEM Z JEDZENIEM... jestem w desperacj IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 20:48
        Nie jestem w ciąży!!!:):):):) dzięki wielkie a inne zastosowania jak moge
        schudnąć???<hmmmm> Dzięki wielkie:)::):):*
      • dordulka Re: MAM PROBLEM Z JEDZENIEM... jestem w desperacj 26.02.04, 01:59
        Jogger, nie szastaj tak fluoksetyna. To nie "pigulki na odchudzanie", tylko srodek antydepresyjny. Nie bedzie tak, ze po 1 dniu przestanie sie obzerac. Co prawda, stosujemy je w bulimii, ale bez przesady, ta kobita nie ma bulimii!!! W zyciu nie zapisalabym jej fluoxetyny, gdyby do mnie trafila.
        Ps. Gdyby bylo jak piszesz, ze od razu zniweluje napady obzarstwa, jadlabym ja garsciami. Ale to nie takie proste. Nie zastepuj lekarza. Wiem, ze jestes tu guru, twoje rady cwiczeniowe sa i dla mnie bezcenne, ale moze nie na wszystkim sie znasz rownie dobrze. Pozdrawiam.
        • jogger Re: MAM PROBLEM Z JEDZENIEM... jestem w desperacj 26.02.04, 14:16
          Dla mnie jest to BID (binge eating disorder), najskuteczniejsza na tę chorobę
          jest Meridia, ale przydają się i inne stabilizatory poziomu serotoniny.
          Generyczny prozac jest po prostu najtańszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka