Dodaj do ulubionych

zaczynam dbac o siebie

26.02.04, 18:46
nareszcie zapisalam sie na silownie wykupilam juz karnet na caly miesiac i
zamowilam dodatkowe indywidualne zajecia z instruktorem iwec sie nie wymigam,
mam nadzieje ze bede wytrwala
mareszcie zrobilam cos dla siebie
trzymajcie kciuki
Obserwuj wątek
    • blodymarry Re: zaczynam dbac o siebie 26.02.04, 20:52
      Trzymamy kciuki :)!!!!!!!
    • sipilitka Re: zaczynam dbac o siebie 27.02.04, 08:30
      trzymam kciuki mysle ze wytrwasz najwazniejszy pierwszy miesiąc a potem to juz
      z górki powodzenia
      • gazimierz Re: zaczynam dbac o siebie 28.02.04, 06:48
        Ciebie autorko stac to sie ciesz. Taki osobisty instruktor kosztuje
        • blodymarry Re: gazimierz napisał 28.02.04, 11:24
          > Ciebie autorko stac to sie ciesz. Taki osobisty instruktor kosztuje

Żeby dbać o siebie i ćwiczyć starczy odrobina dobrej woli, ćwiczyć przecież
          można też w domu!! Jednych stać na siłownie, innych nie - TAKIE ŻYCIE! Ale ta
          stona powstała chyba po to żeby łączyć wszystkich, którzy chcą dla siebie coś
          zrobić, więc nie musisz wyrzucać innych na co ich stać! Jej na pewno kaszka
          manna z nieba nie leci, na pieniadze trzeba ciezko pracowac. Zastanów się na
          następny raz zanim coś napiszesz. Pozdrawiam
          • gazimierz Re: gazimierz napisał 28.02.04, 11:28
            blodymarry napisała:

> zrobić, więc nie musisz wyrzucać innych na co ich stać! Jej na pewno kaszka
            > manna z nieba nie leci, na pieniadze trzeba ciezko pracowac. Zastanów się na
            > następny raz zanim coś napiszesz.

A ty co wyskakujesz z chamskimi zagrywkami? O co Tobie chodzi ? Jestes
            psychicznie niezrownowazona. I to "trzymam kciuki" Co to ma wogole znaczyc
            takie ambarasujace zwroty. Wydojrzej zanim zadecydujesz wrocic na to Forum.
            • blodymarry Re: gazimierz napisał 28.02.04, 12:03

> A ty co wyskakujesz z chamskimi zagrywkami? O co Tobie chodzi ? Jestes
              > psychicznie niezrownowazona.

Drogi panie gazimierzu, ja wyskakuje z chamskimi odzywkami czy zagrywkami jak
              pan woli???! To pan wydaje mi się psychicznie niezrownowazony i "chamską
              odzywką" to bylo napisac dziewczynie "stac cie to sie ciesz". Wydaje mi się, że
              to pan ma problemy ze sobą!!!!

>I to "trzymam kciuki" Co to ma wogole znaczyc
              > takie ambarasujace zwroty. Wydojrzej zanim zadecydujesz wrocic na to Forum.

Już panu wytlumaczę skoro pan nie rozumie co to znaczy trzymać kciuki...
              Dziewczyna napisala, ze w koncu wziela sie za siebie i zaaczyna cwiczyc. I
              teraz prosze sluchac uważnie... "trzymac kciuki" oznacza, ze mam nadzieje, ze
              jej sie uda w tym wytrwać i tak jak sama napisala faktycznie zrobi cos dla
              siebie.
              Takie fora to tez dla niektorych takie "małe grupy wsparcia", jeżeli się to
              panu nie podoba to starczy tego nie czytać zamiast głupio komentować.

Życze panu wiecej "luzu" i optymizmu, prosze pamietać, że stres jest przyczyną
              wielu chorób.. Pozdrawiam i zyczę milego dnia
          • gazimierz Re: gazimierz napisał 28.02.04, 12:34
            blodymarry napisała:

Jej na pewno kaszka
            > manna z nieba nie leci,

skad wiesz??? heheheh tos Ty przeciez sama Uma. Robisz wpisy pod innym nickiem
            zeby podbic do gory watek. Schizo?
            • blodymarry Re: gazimierz napisał 28.02.04, 12:45
              gazimierz napisał:

> blodymarry napisała:
              >
              > Jej na pewno kaszka
              > > manna z nieba nie leci,
              >
              > skad wiesz??? heheheh tos Ty przeciez sama Uma. Robisz wpisy pod innym
              nickiem
              > zeby podbic do gory watek. Schizo?

Wiem, bo sama ciężko pracuje zeby cos w zyciu osiągnąć i coś mieć. I choć nie
              zawsze mi na wszystko wystarcza, mam w sobie tyle godności zeby nie wytykać
              innym, że mają więcej. Może czas chwycić się do roboty drogi panie, a nie
              wytykać innym na co ich stać!!

Widze, że pan już nie wie jak się bronić. Kompletny prymitywizm, więc nie sądze
              zeby inne komentarze były potrzebne.
              • gazimierz Re: gazimierz napisał 28.02.04, 13:08
                blodymarry napisała:

> gazimierz napisał:
                >

> innym, że mają więcej. Może czas chwycić się do roboty drogi panie, a nie
                > wytykać innym na co ich stać!!
                Wyobraz sobie prostaczko, ze jestem bardzo dobrze sytuowany. To co napisalem
                tutaj, ze ja stac - to tylko wylacznie aby podkreslic ze jest uprzywilejowana w
                stosunku do innych. Chyba nie potrzebuje Twoich prymitywnych "kciukow"...ummo
                • blodymarry Re: gazimierz napisał 28.02.04, 13:22
                  > Wyobraz sobie prostaczko, ze jestem bardzo dobrze sytuowany. To co napisalem
                  > tutaj, ze ja stac - to tylko wylacznie aby podkreslic ze jest uprzywilejowana
                  w
                  >
                  > stosunku do innych. Chyba nie potrzebuje Twoich prymitywnych "kciukow"...ummo

Za pana kciuków nie trzymam, więc nie wiem kto nie potrzebuje moich kciuków??
                  Bo według pana teraz to ja sama? Głubi się pan sam w tym co pisze. I ciągle
                  podkresla pan tylko swoją głupotę!!! Ale jak to mówią "głuich nie sieją, głupi
                  też się rodzą". Proszę o sprawdzenie mojego IP i ummy to wyjdzie czy to ta sama
                  osoba.
                  Widzisz ummo taki niewinny temat jak Twoj moze wywołać tyle kontrowersji :)

Nie zamierzam więc komentować pana prymitywnych uwag i wiecej odpowiadać na
                  pana zaczepki. A za umme TRZYMAM KCIUKI!!!!
      • umaa Re: zaczynam dbac o siebie 28.02.04, 23:08
        dziekuje za wsparciem,musze przyznac ze silownia nie jest taka straszna rzecza
        jak mi sie wydawalo, na pierwsze zajecia szlam troche niepewnie ale dalam rade,
        pozdrawiam

szkoda tylko ze moj watek doprowdzil do spiec na forum.

pozdrawiam uma
        • blodymarry Re: zaczynam dbac o siebie 28.02.04, 23:17
          umaa napisała:

> dziekuje za wsparciem,musze przyznac ze silownia nie jest taka straszna
          rzecza
          > jak mi sie wydawalo, na pierwsze zajecia szlam troche niepewnie ale dalam
          rade,
          >
          > pozdrawiam
          >
          > szkoda tylko ze moj watek doprowdzil do spiec na forum.
          >
          > pozdrawiam uma

Ciebie w szczegolnosci przepaszam, ze zepsulam Ci watek... naprrawdę zrbilam to
          w dobrej wierze, ale chyba mi nie wyszlo...
          Wybacz, zyczę powodzenia
          ps. tez zapisalam sie na silownie ;)
          • umaa Re: zaczynam dbac o siebie 29.02.04, 14:21
            nie przejmuj sie takimi drobiazgami, sa wazniejsze sprawy na swiecie,
            ja rowniez zycze Ci powodzenia na silowni :)

pozdrawiam serdecznie
    • dobrutka Re: zaczynam dbac o siebie 28.02.04, 22:02
      Lubie to Forum i jestem naprawde rozczarowana tym watkiem.Forum raczej nie jest
      znane z agresywnosci.
      Bloodymarry, mowiac obiektywnie Ty napadlas na gazimierza bez zadnej prowokacji.
      No i po co to bylo?
      • sillia Re: zaczynam dbac o siebie 28.02.04, 22:19
        Przeczytałam wątek i o tym, kto na kogo napadł ciężko, ot tak, zawyrokować.
        Blodymarry i Gazimierz się nie zrozumieli po prostu, to niestety normalna
        sprawa w necie (i żeby tylko tu... :-) Nie ma sensu szukać winnego, bo teraz
        zaczniemy się kłócić kto tak naprawdę kogo napadł - a po co to?
        Proponuję zamiast tego spożytkować energię na równie chwalebne co Autorka postu
        postanowienia zadbania o siebie ;-) I podzielenia się tym na forum, rzecz
        jasna :-)
        Pozdrówka :-)
        Sillia
        • blodymarry Re: zaczynam dbac o siebie 28.02.04, 23:13
          Chciałam przeprosić za stworzenie tej sytuacji. Tak ja zaczęłam, czasem moze
          jestem za bardzo jestem impulsywna i ciężko mi się jest ugryżć w język,
          szczególnie jak widzę, że ktoś obraża innych i zachowuje się niegrzecznie...
          takie w moim odczuciu było zdanie wypowiedziane przez pana Gazimierza...
          Jeszcze raz przepraszam wszystkich urażonych i postaram się trzymać emocje na
          wodzy, a już na pewno nie komentować wypowiedzi pana Gazimierza
    • Gość: marta Re: zaczynam dbac o siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 02:11
      hmmm... rzeczywiście dziwny ten wątek, zwłaszcza te wypowiedzi nijakiego pana
      gazimierza... chyba trafił na złe forum wszak to forum fitness (rozumiem że
      dzielimy się swoimi uwagami na temat sportu, diet itp) a nie jakaś dywagacja na
      temat majętności.... ekhhh no cóż zawsze znajdzie się ktoś taki, takie życie
      pozdrawiam i TRZYMAM KCIUKI, Bloodymary nie przejmuj się bo to absolutnie nie
      Twoja wina:)))) pozdrawiam wszystkich wspierających się nawzajem
      • gidanka Re: zaczynam dbac o siebie 29.02.04, 09:10
        Gość portalu: marta napisał(a):

>
        > dzielimy się swoimi uwagami na temat sportu, diet itp) a nie jakaś dywagacja
        na temat majętności....

Az majtenosci? To on nawet nie mogl wyrazic zalu ze nie wszystkich na cos stac?
        Chyba robicie igly z widly. Gazimierz uzyl paru slow zupelnie nieobrazliwie.
        Sama mam szczescie ze mnie stac, ale absolutnie bym nie zareagowala tak na
        slowa gazimierza jak to zrobila bmary.
        Ja bym na to mu odpowiedziala, ze przeciez mozna tez doskonale sobie radzic bez
        trenera.

PS Trzeba czasem pomyslec co jest za slowami.A napewno nie odbieralalbym jego
        slow jako agresj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka