Dodaj do ulubionych

Łydki ???

14.07.10, 16:47
Chciałam tylko zapytać, jakie ćwiczenia powinnam wykonywać, aby pozbyć się
tłuszczu z kostek i łydek bez jednoczesnego przyrostu mięśni? Mam ich tu
wystarczająco..... :((((((
Obserwuj wątek
    • Gość: tina Re: Łydki ??? IP: *.icpnet.pl 26.07.10, 12:32
      Zeby wyszczuplic łydki, ale jednoczesnie nie rozbudowac mięśni, trzeba się
      rozciągać:)
      • fitty Re: Łydki ??? 29.07.10, 13:42
        albo korzystac ze stepperka, pamietac tylko trzeba zeby robic cwiczenia w
        szybkim tempie na malym obciazeniu, bo inaczej osiagniesz odwrotny efekt.
    • aga11900 Re: Łydki ??? 17.09.10, 23:20
      Może kup sobie steper i podczas oglądania tv ćwicz z 20min dziennie a na pewno Twoje nogi będą wyglądać lepiej ;) A jak nie masz czasu to możesz zainwestować w buty easy tone, ja je noszę od jakiegoś czasu i już mi się ładnie mięsień łydki zaokrąglił ;)
      • ponczek1979 Re: Łydki ??? 20.09.10, 14:02
        stepper najlepszy - z moich doswiadczen tak wynika mam ten z kolumna wygodny skladany www.sport-shop.pl/stepper-skladany-body-sculpture-bs-2410-p-6325.html
    • Gość: j Re: Łydki ??? IP: *.147.199.217.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 10:46
      Najlepszy będzie na to taniec. Polecam Tango argentyńskie. Jest świetne. Modeluje łydki, no i przy okazji resztę sylwetki też. Będziesz poza tym, to jest efekt uboczny, czuła się bardziej seksowna i pewna siebie. W Rzeszowie jest fajna szkoła tanga, na fastdeal.pl znajdziesz rabat i info potrzebne. Ja uprawiam taniec od kilku lat i nie narzekam na niezgrabne łydki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka