Gość: aga663 IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.10, 16:44 Od jakiegoś czasu mam zamiar zacząć ćwiczyć i pozbyć się paru centymetrów. Poczytałam trochę i wybrałam Body Space. Wybrałam tez klub. Body Slim Club na Wietrznej. Był może ktoś?? Polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewcia Re: Body Slim Club Wrocław?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.10, 10:05 ja tam byłam!! i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona:)! wcześniej już ćwiczyłam na tych maszynach w innych klubach, ale ten jest zdecydowanie najlepszy. Nowy, czyściutki, dużo przestrzeni, bardzo miła obsługa , tv no i do tego mają teraz duzo promocji! Polecam i pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Body Slim Club Wrocław?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.11, 19:00 nie polecam Body Slim Club: klub juz nie istnieje. z dnia na dzien zwinęli sie z ulicy wietrznej. zadnej informacji, umówiłam się na trening, a dzisiaj zastałam zamknięte drzwi, brak sprzętu. mam karnet niewykorzystany, kto zwroci mi pieniadze?! OSZUSTWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Re: Body Slim Club Wrocław?? IP: 193.0.242.* 03.02.11, 16:57 Było miło ale się skończyło. Skończyło bez słowa, z dnia na dzień i oczywiście bez zwrotu pieniędzy za niewykorzystany karnet. Obu Pniom właścicielkom nie wróżę sukcesów w biznesie! Odpowiedz Link Zgłoś