Dodaj do ulubionych

Calypso Wola Park

IP: *.u.mcnet.pl 25.03.04, 10:20
czy ktos chodzi do wola Park na pilates? moze mi polecic ktora instruktorka
jest dobra?
Obserwuj wątek
    • Gość: kusta Re: Calypso Wola Park IP: *.stegny.2a.pl 26.03.04, 14:54
      instryktorka: magda. ma swietne kwalifikacje :)
      • omango Re: Calypso Wola Park 02.04.04, 13:45
        a czy oprocz kwalifikacji dobrze prowadzi zajecia?? :-)

Jogi - dotarles tam? jak wrazenia?

ja zastanawiam sie czy nie zaczac tam chodzic (tylko wkurza mnie wpisowe,
        uwazam ze to przegiecie!)
        bylam raz zeby obejrzec sale cwieczeniowe - zapytalam laske na recepcji czy
        moge, popatrzyla na mnie jak na glupia, przefiltrowala zwrokiem zawartosc
        portfela i niekoniecznie miala ochote wpuscic mnie - bo przeciez napewno
        wynioslabym ATLAS pod pacha!
        no i to mnie ostro zniechecilo.
        Ale dalej zastanawiam sie - bo miejsce mam mocno po drodze.

prosze o komentarze osoby tam chodzace.
        • mp23 Re: Calypso Wola Park 02.04.04, 23:04
          ile wynosi wpisowe i karnet?
          • omango Re: Calypso Wola Park 04.04.04, 01:09
            o ile dobrze pamietam: jednrazowe wpisowe 150 pl,
            karnet miesieczny: np. dwa razy w tygodniu fitness po godz 17:00 i
            nieograniczona ilosc wejsc na silownie - 150 pl
            przed godz 17:00 karnet jest tanszy
            Sa oczywiscie tez inne opcje ale nie pamietam w tej chwili.
            • omango Re: Calypso Wola Park 06.04.04, 22:27
              sorka - pomylilam sie - oplata wpisowa wynosi 100 pl
              so swietach zapisuje sie i napisze jakie sa moje wrazenia
              • Gość: nika Re: Calypso Wola Park IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 19:20
                Cześć, zdradziłam na jeden miesiąc swój ulubiony klub dla Calypso i mogę z
                czystym sumieniem powiedzieć, że NIE POLECAM CALYPSO !!!!!! Poziom wyszkolenia
                instruktorek jest tragiczny (ciągłe pomyłki, ten sam układ). Tylko jedna jest
                o.k. , prowadzi zajęcia o 7:00. Sale małe, za dużo ćwiczących w stosunku do
                rozmiaru sali, klimatyzacja pozostawia wiele do życzenia. W cenie karnetu jest
                możliwość korzystania z siłowni bez ograniczeń. Niestety przez cały miesiąc nie
                udało mi się skorzystać z niej z powodu przeludnienia. Podobno w godzinach 10-
                15 jest mniej osób. Ryzykujecie zapisując się do tego klubu.
                • omango Re: Calypso Wola Park 14.04.04, 09:40
                  ok, wezme to pod uwage - jeszcze nie zapisalam sie.
                  a w takim razie ktory to jest Twoj ulubiony klub?
                  moze podpowiesz mi cos. Mieszkam na Bemowie i szukam czegos nowego,
                  niekoniecznie w okolicy. Co prawda mam pod nosem dwa klubiki - ale jeden to
                  jest doslownie dziupelka! a drugiego wlascicielem jest taki prostak, ze
                  postanowilam nie ladowac kabzy prostakowi!
                  Tak wiec polec cos prosze! dzieki.
                  • kasiapro1 Re: Calypso Wola Park 14.04.04, 21:22
                    przylaczam sie do prosby.
                    Zastanawiam sie nad Auchanem,ale jak nie warto to co robic!?
                    Maja tam joge i jakis dobry aerobik na zlogi pozimowe?
                    • omango Re: Calypso Wola Park 22.04.04, 11:42
                      bylam wczoraj na treningu w Calypso - w ramach bezplatnego pierszego treningu
                      - w sumie bylo calkiem ok, glownie dzieki sensownym trenerom
                      moje wrazenia:
                      * jak wspomnialam - sensowni trenerzy
                      * minusem jest duzo ludzi na sali i do niektorych przyrzadow trzeba zaklepywac
                      miejsce (ja na szczescie nie jestem szara myszka co stoi pod sciana i boi sie
                      odezwac - ale przeciez chodzi o komfort kazdego), choc mam cicha nadzieje ze
                      wczoraj bylo tak wyjatkowo
                      * w szatni damskiej jest ogromny upal, to jest oszklona sciana zachodnia -
                      latem non stop nasloneczniona, bez klimy(!), obok sauna, wiec jak sie wchodzi
                      spoconym po treningu to jest to obrzydliwe
                      * drugim "minusem" jest fakt, ze w ramach bezplatnego treningu nie mozna wziac
                      udzialu w zajeciach fitness - a przeciez po to kobietki glownie chodza, wiec
                      skoro zaproponowali bezplatne wejscie to powinni byc konsekwentni
                      * zastanawia mnie tez fakt, ze jak na tak duze centrum to jest tam wyjatkowo
                      malo miejsca

Reasumujac, najprawdopodobniej w koncu wykupie karnet, bo cialo krzyczy, a w
                      okolicy nie ma nic innego sensownego...
                      • Gość: Jogi Re: Calypso Wola Park IP: *.u.mcnet.pl 23.04.04, 10:16
                        a bylas pozniej na saunie?/ w okolicach godziny 19-19:30. ??
                        • omango Re: Calypso Wola Park 24.04.04, 21:11
                          Nie korzystam z sauny, nie lubie.
                          • omango Re: Calypso Wola Park 30.04.04, 10:33
                            dzis ide sie zapisac wreszcie! ale sie ciesze :-) straasznie brakuje mi ruchu,
                            a na bieganie jakos nie moge sie skusic...
                            zamierzam okupowac klub min 3 razy w tygodniu.
                            • omango Re: Calypso Wola Park 03.05.04, 21:42
                              no coz, klub jest OK, ale laski na recepcji ... to kompletne idiotki...
                              dobrze ze widze je tylko przez chwile na wejsciu i wyjsciu, bo inaczej napewno
                              zrezygnowalabym z tego miejsca!
                              • Gość: nika Re: Calypso Wola Park IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 22:08
                                co do lasek na recepcji, to potwierdzam !!!
                                • Gość: Neti Re: Calypso Wola Park IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.13, 20:08
                                  Nie polecam tego klubu. Starałam się tam chodzić 3 razy w tygodniu bo jest blisko miejsca zamieszkania. Nie dałam rady :(( Jest za mało sprzętu a za dużo ludzi. Istruktorzy zwracają uwagę tylko na seksowne klientki a inne mają w dupie. Kilkakrotnie musiałam czekać na dany sprzęt. Klimatyzacja kiepska i już nie wspomne o tych damesach na recepcji.
                            • Gość: Ania Re: Calypso Wola Park IP: 193.46.186.* 29.01.14, 12:47
                              Hej:)
                              mam pytanko apropos calypso?
                              jak długo tak chodzisz( ew.chodziłaś) i czy godny polecenia?
                              własnie zastanawiam się nad rozpoczęciem katowania się :(
                              każda wymówka dobra żeby nie zacząć, ale może sie przełamię:)
                              pisałaś coś o laskach na recepcji...no cóż:( a jak w środku, jak zajęcia fitness-instruktorki ok?, siłownia jaka atmosferka, nie chciałabym trafić w gniazdo os i ze stresu zabić sie o własne nogi:)))??
                              tym bardziej że szłu z kondycją nie ma:)
    • Gość: odradzam Re: Calypso Wola Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 00:27
      odradzam calypso, całkowity brak profesjonalizmu, instruktorki piszą smsy na zajęciach (podczas ich prowadzenia), jedynie faceci instruktorzy fitnessu coś dają z siebie. Recepcjonistki nie są w stanie Ci odpowiedzieć jak wyglądają zajęcia, o karnetach też nie muszą wiedzieć bo ich nie sprzedają więc wychodzi na to że pracują tam tylko panienki zdolne do podawania kluczyka do szafki... Jak dla mnie całkowity brak profesjonalizmu i brak szacunku do klienta
      • Gość: ja Re: Calypso Wola Park IP: 93.154.181.* 22.01.14, 12:46
        Halo, halo dziewczynki!!!! Ja szukam kogoś, kto poszedłby ze mną do Calypso w Wola Park. Nie mogę się sama zmobilizować ( może trochę się wstydzę - bo jeszcze nigdy nie byłam na siłowni ) , więc jak w temacie. Szukam koleżanki ,do towarzystwa na wypady ( 3-3x w tyg. ) fitnessowe, siłownia, sauna.
        Jestem z Woli, także wygodnie byłoby znaleźć kogoś z tej dzielnicy lub z dogodnym dojazdem :)
        • Gość: ona Re: Calypso Wola Park IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 22:09
          Też o tym myślę. Napisz tolle.lege!@gmail.com
          Niby jestem zmobilizowana a jednak zawsze jakoś...jutro :-/
          • Gość: ona Re: Calypso Wola Park IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 22:10
            tolle.lege1@gmail.com
        • Gość: Ania Re: Calypso Wola Park IP: 193.46.186.* 29.01.14, 12:38
          Hej :)
          jeśli nie znalazłaś jeszcze nikogo to ja się piszę, to też moje początki a z kimś zawsze raźniej :)
          zawsze jest jakaś WAZNIEJSZA rzecz do zrobienia może tym razem...:)
        • Gość: sylwia Re: Calypso Wola Park IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.15, 13:33
          Ja moge z toba isc moj nr 505978267
      • Gość: Kesi Re: Calypso Wola Park IP: *.ptim.net.pl 21.05.14, 13:34
        Zdecydowanie polecam Calipso, nie wiem u jakich trenerek byłać ale byłam prawie u wszystkich i nie zauwazyłam pisania smsów, jedyne do czego mogę sie przyczepis to nie chodzcie na zajęcia do KAMILA - całkowita olewka ludzi, gada tylkoz dwiema dziewczynami jakies jego funfele, pokazu dwa pierwsze ruchy jak robic ćwiczenie i później chodzi niby sprawdza a tak naprawdę mu sie nie chce, zgłoszę to na recepcje bo nie może tak byc że człowiek płaci a taka olewka, reszta instruktorek SUPER!
        • Gość: luka Re: Calypso Wola Park IP: *.tim.com.pl 21.05.14, 14:26
          sieciówka zawsze będzie sieciówką, nie polecam, sport jak jedzenie w mcdonald's, jak blisko woli to już lepiej się pofatygować na bielany do warszawskiego centrum atletyki (wcapro.pl) honorują multisporta, a zupełnie inna jakość i atmosfera...
          • vinda Re: Calypso Wola Park 26.05.14, 16:06
            I co, Karolina Ito w sieciówce inaczej niby prowadzi swoje zajęcia niż w Centrum Atletyki? Oj ludzie, ludzie.
          • Gość: jacek Re: Calypso Wola Park IP: *.warszawa.mm.pl 07.06.14, 23:09
            Niestety, choć lubię sieć Calypso, bo mają fajny sprzęt to niestety Wola Park to dno! Menedżer powinien być zwolniony, bo trenerzy chodzą jak chcą – są tylko dla lansu! Ludzie ćwiczą nieprawidłowo i NIK im nie pomoże! Nikt nie zwróci uwagi ….. Trenerzy chodzą jak ćmy po suficie! Pan chudy w okularach głaszcze się po tricepsie i wszystko ma w dupie a jak poprosisz o pomoc to powie, co ma do powiedzenia z wielkiego musu …… Oczywiści e pasowałoby im treningi indywidualne.
            Dlaczego w Piasecznie na Puławskiej trenerzy się angażują a na woli nie?
            Przesłanie do właścicieli – nowi ludzie przychodzą i odchodzą, bo jak po 1 treningu nikt im nie pomaga to następnym razem na pewno już nie przyjdą lub zrezygnują.

Moim zdaniem cała kadra do wymiany – atmosfera do kitu – podział na ludzi gorszych i lepszych, znajomych i nieznajomych.

Masakra – wina menedżera, że na to pozwala!
            • Gość: Ziootek Re: Calypso Wola Park IP: *.sm-gorczewska.com.pl 18.06.14, 21:53
              Zgadzam się w 100%. Sprzęt super, instruktorzy do bani. Kilka lat temu sytuacja była zupełnie inna - na pierwszym treningu dostawało się "rozpiskę" ćwiczeń, która była co jakiś czas aktualizowana. A teraz? Szkoda gadać...
            • Gość: Majk Re: Calypso Wola Park IP: 178.235.235.* 22.06.14, 22:26
              Ogólnie klub spoko, chodzę tam od kilku lat i przeżyłem już kilku menedżerów... Teraz klub jest większy i wreszcie nie ma problemu z tłokiem na siłowni. Obsługa spoko, trenerzy pomocni, czysto , czasami tylko tłoczno w męskiej szatni.
              Ja przychodzę tam trenować i tyle.
              Polecam miejsce.
            • Gość: Niszczyciel Re: Calypso Wola Park IP: *.31.116.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.01.15, 10:47
              Opinia ponizej w ogóle nie adekwatna! Mi sie bardzo podoba. Od niedawna jest takze dlugo wyczekiwana klatka do przysiadow. Obsluga bardzo mila, wszyscy bardzo pomocni. Osobiscie trenuje tam od 4 mies i nie mam zadnych zastrzezen, bardzo rodzinna atmosfera. polecam!
    • Gość: Mirka Re: Calypso Wola Park IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.14, 13:26
      Byłam w tym calipso raz i nie polecam. Sztywna atmosfera i bardzo dużo ludzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka