Gość: marzena IP: *.chello.pl 18.07.04, 18:01 a) rower- ten tradycyjny i ten do ćwieczeń? b) pływanie c) hula-hop? PS: chcę schudnąć z brzucha i łydek, co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinia82 Re: na co dobry/e jest? 18.07.04, 19:07 ja hula hopuje ciagle ale przez ostatni tydzien tak porzadnie i mam wspaniale efekty, oczywiscie chodzi mi o talie i bioderka chociaz i posladeczki tez:))) a rower - jak jezdzilam codziennie na stacjonarnym to zauwazylam ze mi troche nogi urosly a tego nie chce:( a jesli mowa o plywaniu to naprawde super ujedrnia cale cialko!!! powodzenia!!! a jak znajdziesz cos na łydke napisz koniecznie, też z tym walczę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: na co dobry/e jest? IP: *.chello.pl 18.07.04, 20:22 hejka;) z łydkami nie mam problemu moim zdaniem. Ostatatnio jak chciałam sobie kupić szpilki to mój facet powiedział, że nie bo mam za grube łydki!!! Zgroza!!!! A tak serio to myślę, że się wystraszył bo on jest tylko wyższy o 2 cm :) Ale z tym hula hop to mnie zachęciłaś. Muszę kupić tylko nie wiem czy będę już umiała hula hoppować ale co tam, trzeba się nauczyć. -) a co powiecie na temat rolek? oraz -) jakie zdanie macie na temat siłowni? -) a co na podniesienie biustu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś