Dodaj do ulubionych

Help! jaka bieżnia

20.01.15, 19:52
Witam ;)
Przeglądalam sporo stron na ten temat ale dalej jestem w kropce... Szukam jakiesc dobrej, ogarniętej, nie psującej się bieżni ;)
Po kilku dniach poszukiwań znalazlam taka : allegro.pl/bieznia-treningowa-elektryczna-start-zipro-14km-h-i4951467129.html

Czy mógłby mi ktoś doradzić czy z nia bedzie wszystko okey ;) ?
Obserwuj wątek
    • Gość: muscle1989 Re: Help! jaka bieżnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.15, 15:03
      czy wszystko z nią będzie ok to nikt Ci nie powie, bo nikt nie siedzi w niej, jednak jak oglądasz sprzęt z najniższej możliwej półki nie spodziewaj się ze kupisz cos dobrego co się nie psuje. Moj ojciec jak kupowal bieznie to trener doradzil mu zeby nie patrzyl na sprzety ponizej 3/4 tysiecy, bo szkoda kasy. kupil jakas za 4,5 tys. i trener mial racje. kolega z pracy kupil wlasnie taki shit i po 2 miesiacach poszedl dymek i sie spalila. chytry 2 razy traci...
    • Gość: CycFitness Re: Help! jaka bieżnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.15, 15:26
      coś w tym jest, że nie warto kupować shitu - sorry taką mają jakość (a raczej jej zupełny brak)
    • jacekzborowski Re: Help! jaka bieżnia 27.01.15, 15:15
      Szkoda pieniędzy - lepiej kup karnet na siłownię ;) a tak poważnie - minimum 3,5 tys musisz wydać na to żeby bieżnia spełniła swoją rolę. Wiem o tym doskonale bowiem sprzedaje sprzęt od kilku lat, znam więc ból serwisu związany z takimi urządzeniami ;)
    • Gość: sewisantAGDynia Re: Help! jaka bieżnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.15, 16:56
      nooooo nieeee... tylko nie to... ja prowadze serwis AGD RTV, serwisuje tez fitnessy. to tego typu sprzety najczęściej do mnie trafiaja. wszystko tylko nie to!!!!!!
    • just_rehab Re: Help! jaka bieżnia 12.05.16, 09:29
      no jak się chce sprzętu na lata to trzeba zainwestować ;) my mamy w domu taką i śmiga od kilku lat bez zarzutu: www.bardomed.pl/Sprzet-sportowy-i-fitness/Bieznie/Bieznia-Adventure-1-Plus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka