Dodaj do ulubionych

Sklep ze sprzętem fitness w Warszawie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.15, 17:00
Od jakiegoś czasu szwagier namawia mnie, abyśmy urządzili wspólnie w piwnicy domu jakąś naszą siłownię + niby fitness dla kobitek. Nie chcę kupować sprzętu na zdjęcie. Gdzie można zobaczyć i przetestować urządzenia w Wawie? Z tego co widzę to jakiegoś wysypu nie ma :(
Obserwuj wątek
    • jacekzborowski Re: Sklep ze sprzętem fitness w Warszawie 28.01.15, 10:41
      Kierunek - LORD4SPORT, ul. Św. Jacka Odrowąża 15. Duża ekspozycja - więc jest w czym wybierać. Pzdr
      • Gość: JohnyJunior77 Re: Sklep ze sprzętem fitness w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.15, 17:17
        Dziex, podjedziemy i sprawdzimy :-) bo z tego co szukam w necie to albo sklepy inetrnetowe, albo badziew jakis marketowy. Ja chce cos porządnego, a o tym Finnlo slyszlaem duzo dobrego
    • Gość: adamkowalski469 Re: Sklep ze sprzętem fitness w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.15, 15:35
      LORD ma salony w całej polsce. moim zdaniem są najlepsi. moge polecic, bo korzystalem z ich uslug.
      • Gość: Chuckyyy Re: Sklep ze sprzętem fitness w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.15, 17:11
        Nic innego w Wawie nie kojarze...
    • kaga9 Haha:D 29.01.15, 01:11
      Nie ma to jak pogadać samemu ze sobą, nie? Niestety, IP się wyświetla... A tak reklamują się tylko słabe produkty, usługi, sklepy...
      • Gość: Cześć Re: Haha:D IP: *.centertel.pl 29.01.15, 11:07
        Kaga9 szanowna Pani "informatyk", pół Polski ma internet w neostradzie i każdy kto napisze z Neostrady będzie miał to samo "niby po Twojemu IP"... Nieudana prowokacja :-D
      • Gość: hahahahahaah Re: Puknij się w czoło - to nie IP tylko dostawca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.15, 11:28
        Kaga9 puknij sie w człowo, prowokacja nie udana - racja. Każdy kto ma neostrade wyswietli mu sie "internetdsl.tpnet.pl", bo to jest dostawca internetowy hahahaa :D

oj oj oj... glowa boli jacy ludzie są zawistni i szukają we wszystkim spisku, niczym Pan maciecierewicz
      • Gość: AdminAdmin Nie dla Gimbazy na forach -> czyli Kaga9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.15, 13:30
        Jestem częstym użytkownikiem forów internetowych i obserwuję wysyp Gimbusów, którzy hejtują wszystko i wszystkich, nie mając w 99,99% tematów zielonego pojęcia...
        • kaga9 ... 30.01.15, 02:53
          Ojej, na pewno wszyscy macie rację, to czysty przypadek, że poza jednym nickiem zalogowanym wszystkie posty chwalebne do momentu, w którym zwróciłam uwagę, były z neo. Postaram się już nie być zawistna, rano pędzę kupić coś w tym fantastycznym sklepie, a teraz wracam do odrabiania pracy domowej. Jednak mężczyźni z klasą zawsze wiedzą, jak zwrócić uwagę. I to nienaganną polszczyzną. Dziękuję.
          • Gość: Agatka Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.15, 09:53
            3/4 Polski ma neostradę - mam i ja :)
          • Gość: Jan Kawczyński GDA Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.15, 10:08
            Na temat kaga9: Nie sądziłem, że ludzie są aż tak zawistni i prowadzą wyimaginowanie kampanie wobec drugiego człowieka. Nie każdy chce się logować, dlatego można wyrazić swoje opinie np. jednorazowo. Brak Ci podstawowej wiedzy na temat potrzeb ludzkich w społeczeństwie. Co do neostrady to 90% moich znajomych ma neostradę, ponieważ w małych miastach i wsiach wszędzie było i jest (jedyne) TP (teraz Orange), a gdzie było TP można bylo miec Neo. Nie ma tam do dziś kablówek. Co do możliwości dokonywania wpisów, "broniąc" ludziom wyrażania własnych opinii i wypowiedzi, łamiesz konstytucyjne prawa każdego obywatela, dlaczego? Bo nie każdego stać na kablówkę i mieszkanie w mieście? Czyżby dyskryminacja? Nie każdemu Mamusia i Tatuś opłacają wszystko, a potem siedząc z nudów szuka taniej sensacji i kolaboracji w narodzie. Takich jak Ty "Gimbusów" i "hejterów" jest pełno. Każdy jest odważny bo moze sobie napisac "kaga9" i wypisywać wszystko i ludzi obrażać. Jeśli masz coś do powiedzenia, napisz swoje prawdziwe nazwisko. Masz wątpliwości, to pojedź do sklepu, sprawdź czy ktoś oszukuje, czy jednak mówi prawdę pisząc, że był tam. Przecież wszystko można sprawdzić! Jednak lepiej jest pisać bzdury o biednych ludziach. Jeśli masz coś do ludzi, którzy mają neostradę, zafunduj im lepszy luksus. Jesteś pseudo cwaną osobą, która wpadła we własne sidła niewiedzy i głupoty. Najgorsze jest to, że nie jesteś odosobnionym przypadkiem iżadne reformy tutaj niepomogą.

z poważaniem
            Jan Kawczyński - Gdynia
            • kaga9 Re: ... 30.01.15, 13:54
              Ha, bardzo się mylisz. Nie sztuką jest wejść i napisać jakiekolwiek nazwisko. Sztuką jest wziąć odpowiedzialność za to, co się pisze, pod stałym nickiem, loginem.

Na samym końcu wypowiada się Maciej, Jego IP się wyświetla, taka opinia jest dla mnie wiarygodna. Jeśli chcesz wyrażać wiarygodne opinie, wystarczy napisać z telefonu, nazwisko w takich wpisach naprawdę niewiele znaczy.
              • Gość: Jan Kawczyński GDA Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.15, 14:04
                Na prawdę nie wiem kaga9 o co Ci chodzi... Zachowujesz się jak obrażona dziewczynka. Ja nie mam internetu mobilnego, nie stać mnie. A czy to moja wina, że jak ktoś ma neostradę, to jest tak wyświetlane? Przecież nie ja to forum programuję. A jakby ktoś chciał założyć sobie 50 loginów i dokonywałby wpisów to byłby wiarygodny, a jak ja nie bardzo obyty ze światem technologii tego nie zrobię, jest to dla Ciebie nie do zaakceptowania. Toniesz w niedorzeczności...
    • Gość: Maciej Re: Sklep ze sprzętem fitness w Warszawie IP: 93.105.179.* 29.01.15, 19:54
      Dziś po przeczytaniu Waszych komentarzy byłem na Odrowąża w Warszawie w tym salonie Lord4Sport. Muszę przyznać, że sceptycznie podszedłem do sprawy, dlatego najpierw pojechałem do decathlona. Sprawdziłem urządzenia, popytalem pracowników... Wiedza średnia. Pojechałem potem do lorda. Słyszałem co nieco, ale ludzie różne rzeczy piszą. Przede wszystkim na plus, podejście do klienta i wytłumaczenie co jak gdzie po co. Mogłem przetestować wszystkie orbitreki. Co do jakości nie ma porównania. Każdy kupi co uważa, ale można kupić shit a można kupić sprzęt do upraw sportu. Zamówiłem Finnlo SX1. Można pisać i czytać różne rzeczy, ale prawda jest jedna. Kto nie wierzy niech pojedzie i się przekona. To nie sklep widmo których pełno w internecie. Ma moje pełne zaufanie i poparcie :-D
      • 2wilqqq Re: Sklep ze sprzętem fitness w Warszawie 30.01.15, 17:06
        Popieram przedmówcę, w listopadzie kupiłem u nich atlas FINNLO Autark 2000, co dziwne chciałem początkowo jeden z nadroższych modeli Autark 2500, jednak po analizie doradzili mi kupno tańszego, ponieważ doszliśmy do wniosku, że sporo rzeczy nie będę używał...
      • lislislis0 Re: Sklep ze sprzętem fitness w Warszawie 13.02.15, 17:40
        Ciekawy wątek, dzięki. Przymierzam się do kupna bieżni i chcę przetestować kilka modeli. Na odległość na pewno nie będę kupował, bo nie wiem co kupuję itd. Wolę dotknąć, sprawdzić jakość itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka