basbusaa 25.11.04, 10:00 Chciałabym zacząć dietkę od 1.12. Razem łatwiem, więc może ktoś ze mną?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Dieta kopenhaska od 1.12 IP: 156.17.63.* 25.11.04, 10:45 Ja też zacznę 1 grudnia. Spróbuj już teraz trochę ograniczyć jedzenie, ja od kilku dni nie jem pieczywa - bedzie łatwiej! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 25.11.04, 10:52 Ja pieczywo i ziemniaki jem bardzo bardzo rzadko, zdarza się raz albo dwa w miesiącu. Zostało mi po diecie South Beach, na którą zresztą zamierzam przejść od razu po kopenhaskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Dieta kopenhaska od 1.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:23 cześć ja myśle nad tym by zacząć tą diete:) może akurat wtedy kiedy TY ale mam słabą silną wole;( no i nie wiem czy dam rade..ale chciałabym spróbować.. no jeszcze się zastanowie i Ci powiem.... a dlaczego akurat teraz chcesz zacząć??:) Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 26.11.04, 10:01 Dlatego, że ostatnio zaniedbałam się strasznie. Kiedyś biegałam na siłownię, basen, chodziłam do pracy na piechotę. Ostatnio zupełnie nie miałam na to wszystko czasu. Został tylko mój ukochany tenis raz w tygodniu, ale to dla mnie zdecydowanie za mało. Ponieważ z moją silną wolą nie jest tak źle ( w końcu jestem spod znaku Barana a te są uparte niesamowicie) to muszę kilka kilogramów zgubić. Dlatego też grudzień, bo nie ma moich ukochanych owoców typu truskawki, porzeczki itp. więc będzie łatwiej. Mój plan jest taki, że najpierw dieta kopenhaska, potem plaż południa, razem z tym oczywiście oprócz tenisa dwa razy w tygodniu basen i obok miejsca gdzie mieszkam jest malutka siłownia a marzy mi się bieżnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Dieta kopenhaska od 1.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:04 powiem Ci że ja też jestem z pod znaku barana:P:P no mam nadzieje że dam rade tylko jest jeden problem kocham słodycze ale dam rade i zaczne razem z Tobą również chce po kopenhasiej Plaż południa!!:) więc moze być ciekawie!!:) niestety nie mam możliwoiści by chodzić na siłownie albo na tenisa!! ja ćwicze codziennie godzinie w domu:))))jestem człowiekiem mega upartym ale z odchudzaniem jest ciężko!! niestety musze się za soiebie wziąść:P Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 30.11.04, 08:40 Niestety słodycze to też moja miłość. Jak widzę czekoladkę to oczka mi się śmieją, ale jakoś sobie poradzę i za 2 tygodnie będę o kilka kilogramów szczuplejsza. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Dieta kopenhaska od 1.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:16 ja dzisiaj zaczynam kopenhaską... bo sobie obliczyłam i jak dla mnie to najlepiej zacząć dziś:)właśnie się głoduje ale dam rade jakoś:) niestety dzisiaj ine poszłam do szkoły a w domu to mnie korci;P Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 30.11.04, 11:20 To trzeba sobie znaleźć jakieś zajęcie i wtedy się nie myśli o jedzeniu. Później się przyzwyczaisz do małej ilości jedzenia. Ja już kiedyś stosowałam tą dietę, ale przerwałam po ponad tygodniu. :-( Nie mogłam znieść szpinaku a nie wiedziałam, że można go zastąpić brokułami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Dieta kopenhaska od 1.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:12 Hej zaczynam jutro z Toba dzisiaj robie sobie dzień nie jedzenia:)))) więc jutro zaczynay razem pomyślałam ze bedzie razem rażniej:):):) wiesz barany chyba mają to w sobie że kochają słodycze:) tak czytałam:) więc może to prawda musze dać rade:) Cium Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 30.11.04, 14:11 Na pewno dasz radę. Jak mam chwilkę slabości to wystarczy, że pooglądam swoje kształty w lustrze a potem kształty modelki np. na okładce Shape i już uciekam od lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 30.11.04, 14:58 Ja dzisiaj nie gloduję. Idę na andrzejki do Friday`sa na ostatnią wyżerkę. Tam jest takie pyszne jedzenie, że nie mogłabym sobie odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Dieta kopenhaska od 1.12 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.04, 01:40 No prosze dawno tu nie zagladalm a tu znow kopenhaga i to akurat od 1 :) wiec sie chetnie dolacze mam nadzieje ze wytzymam:) Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 01.12.04, 09:08 Super. Nie będę męczyć się sama. ;-) Dzisiaj wskoczyłam na wagę i się przeraziłam. W życiu tyle nie ważyłam. :-( Dlatego tym bardziej będę uparta i mam nadzieję, że szybko zrzucę te nadprogramowe kilogramy. Dzisiaj jestem już po porannej kawusi czyli tzw. śniadaniu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Dieta kopenhaska od 1.12 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.04, 11:09 A ile chcecie schudnac i ile wazycie?? A mi ostatnio siadla waga i nawet nie wiem ile waze nie mam czasu kupic nowej id 2 miesiecy i dzieki temu to sie w spodnie ledwo mieszcze:(:( \Ale jak pierwszy raz robilam kkopenhage to 7 kg zrzucilam:):) Licze na powtorke:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 01.12.04, 11:23 Ja niestety dzisiaj rano ważyłam 61,50 kg :-( co dla mnie jest zdecydowanie za dużo o jakieś 10 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 01.12.04, 13:26 Co jak co, ale jajka to mi nie idą. :-( Brokuły uwielbiam, pomidorki też, ale jajka bleeeee. Ale zjadłam, twarda jestem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Dieta kopenhaska od 1.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:45 cześć Wam babki:))) no ja dzisiaj też pierwszy dzień!!! wczoraj jadłam wszytko!! chciałam wszytko spróbować [przesd wielką dietą bo na kopenhaskiej nie zamierzam zakończyć:P:P nie jestr tak żle dzisiaj właśnie zjadłam obiad...:P:P ja tam lubie wszytkie syfki co niekomu nie smakóją więc to też nawet przeszło mi przez gardło!! Musze wytrzymać bo się załamnie ja też chce schudnąć 10-15 kg.... chce być chuda :P chce sie odchudziuć trwale dlatego po kopenhaskiej zaczynam plaż południa oczywiście na święta zrobie sobie wolne od dietki ale nie żeby się ożerać bo nie chce znowu przytyć a jak jest z wami!! trzymam kciuki za was:):* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Dieta kopenhaska od 1.12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:43 ja jestem po kolacji jakoś się trzymam u mnie dzisiaj w domu placki zemiaczanee!!! straszne kocham mojej mamy placuszki!MASAKRA!!! jeśli moge spytać to ile macie lat ja mam 18 :P..Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 02.12.04, 09:10 Trzymam się nieźle jak narazie. Głodna nie jestem. Pokus na razie nie ma, bo siedzę u siebie na górze, a kuchnia jest na dole więc nawet zapachy za bardzo nie dochodzą. Tylko przerażają mnie te jajka i befsztyk też nie bardzo mi idzie. :-( Wczoraj zjadłam połowę a drugą połowę wsunął mój pies i jemu bardzo smakował. :-) Po tych litrach wody siusiam co pół godziny. Gorzej będzie w weekend, bo mój chłopak uwielbia wszelkiego rodzaju chipsy, cukierki, orzeszki itp. Ale jakoś wytrzymam, w końcu to nie pierwszy raz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 03.12.04, 10:37 Pierwszym razem jak stosowalam tą dietę byłam głodna jak wilk i przy tym jeszcze zła. Teraz jest wszystko ok. Nawet nie czuję, że jem tak mało. Nie opycham się więc już czuję, że mam luźniejsze spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Dieta kopenhaska od 1.12 06.12.04, 09:51 Niestety po tygodniu diety skapitulowałam. Popełniłam tu chyba jeden błąd - ćwiczyłam. A jak policzyłam ta dieta to tylko ok. 590 kalorii co dla ćwiczącego to duuuuuuuuuuuużo za mało. Ta dieta jest dla leżących lub siedzących cały dzień. Dzisiaj rano jak wstałam było mi gorąco, miałam cały mokry brzuch, plecy i twarz. Słabo było mi tak okropnie, że ledwo stalam. Blada byłam jak ściana, ciśnienie 111/84. Stwierdziłam, że nie warto. Od dziś jem wszystko oprócz słodyczy, chleba białego itp. ale w małych ilościach. Myślę, że to lepsza opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Zaczynam od poniedziałku... trzymajcie kciuki IP: *.chello.pl 18.02.05, 00:06 Mam zamiar zrzucić jakies 7 kg mam nadzeję że mi sie to uda trzymajcie kciuki..pierwszy raz bede na takiej diecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zaczynam od poniedziałku... trzymajcie kciuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:00 ja zaczynam diete kopenhaską od tego poniedziałku a Ty Moniczko??? Odpowiedz Link Zgłoś