Gość: aga IP: *.chello.pl 16.12.04, 18:51 Co myslicie o spacerach-szybkim krokiem, trwajace od 30 min do 1 h... czy pomoga mi zrzucic nadwage (170 cm i 67 kg) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: spacery IP: *.chello.pl 16.12.04, 18:52 a jak bym dodala do tego 2 razy w tygodniu aerobik i raz basen, czy beda jakies efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina7 Re: spacery 17.12.04, 08:15 Bez ograniczeń w diecie taka ilość ruchu nie zredukuje tkanki tłuszczowej, ale na pewno pomoże ujędrnić ciało, poprawi samopoczucie, spowoduje wydzielanie endorfin (hormonu szczęścia) - więc same plusy - oczywiście warto. Aby jednak zgubić kilka kilo TRZEBA OGRANICZYĆ ilość dostarczanych kalorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: spacery IP: *.skok.pl 17.12.04, 08:23 u mnie podzialalo. rzeczywiscie troche ograniczylam liczbe dziennych kalorii (chociaz nadal zdaza mi sie dodac cos ze slodyczy) ale co wieczor udaje sie z chlopakiem na godzinny spacer szybkim krokiem i zaczelam chudnac- i to w szybszym tepie niz uprawiajac aerobik.ale moze to jeszcze przez to ze pije duzo czerwonej, zielonej herbaty i herbaty z guarany i czuje ze mam przez to szybsze spalanie... Odpowiedz Link Zgłoś