wiki81 27.01.05, 15:03 Kto jest chętny wymianą płytek do fitnessu, prosze o kontakt :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fat lady Re: PŁYTKI WYMIANA:):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:41 A jakie masz?? Szukam na płytkach: Callanetics i Tony Little. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
emilyy1 Re: PŁYTKI WYMIANA:):) 02.02.05, 11:02 ja mam "Ja chcę mieć takie ramiona" z Tamilee Webb i kilka VCD z różnych gazet. Interesuje mnie callanetics i pilates. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fat Lady Re: PŁYTKI WYMIANA:):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:43 Właśnie ściągam pilates przez Kaze :-) Mam już: * Basic Pilates * Advanced Body Slimming * 20 Minute Workout Ściąga mi się Buns And Thigh Sculpting. Jakby coś Emily, to wiesz :-))) Bardzo bardzo chcę Callanetics... Odpowiedz Link Zgłoś
emilyy1 Re: PŁYTKI WYMIANA:):) 03.02.05, 10:27 Fat Lady skontaktuj sie ze mna na maila - moze sie jakos dogadamy :) emilyy1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: PŁYTKI WYMIANA:):) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.04.05, 16:52 dziewczyny chętnie przegram od was płytkę CALLANETICS, dyponuje dwoma płytami dvd Leisa Hart`s "Jestem w formie" : spalanie i rzeźbienie!!! Mogę się również wymienic na oryginalną płyte CALLANETICS. Obie moje płyty były tylko 1 raz ogladane :D moje GG 5610422 oraz e-mail emilka_24@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś