IP: 212.122.214.* 09.02.05, 19:39
Czy hula hoop pomaga na tzw. boczki i biodra?
Obserwuj wątek
    • Gość: miju Re: Hula hoop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:42
      podobno! Ja dzis zakupiłam i planuje kręcić... tylko juz wiek nie ten, i z
      wprawy wyszłam :)
      • Gość: Kasia Re: Hula hoop IP: 212.122.214.* 09.02.05, 19:57
        Chyba tez sie za to wezme:)
    • Gość: kate Re: Hula hoop IP: *.chello.pl 09.02.05, 20:42
      a ja mam problem bo nie potrafię tym kręcić,chyba jestem jakąś niemotką...:-(
      • Gość: melepeta Re: Hula hoop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:57
        No bo to cierpliwości wymaga hula hop to nie tak hop siup i juz:)))))
        Powodzenia!
    • Gość: lili Re: Hula hoop IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 10.02.05, 10:37
      przykro mi, ze musze to napisac ale nie polecam zbyt wielu cwiczen z hula hop.
      Korzysci nie sa wymierne do szkod jakie powoduje krecenie hula hop. Myslalyscie
      o kregoslupach? Boczki nie znikna a kregoslup bedzie bolal (i miejmy nadzieje,
      ze tylko tyle). pozdrawiam
      • Gość: Kasia Re: Hula hoop IP: 212.122.214.* 10.02.05, 20:17
        Hm... Ja slyszalam, ze boczki wlasnie znikna. Poza tym nikt nie mowi o kreceniu
        pare godzin na dobe. Ja mam 20 lat i chyba sie na hula hoop skusze, bo mysle,
        ze z moim kregoslupem nie jest jeszcze tak najgorzej:). A wiadomo, ze jak ktos
        ma problemy z kregoslupem, to pewnie robic tego nie bedzie. Przeciez krecenie
        hula hoop nie jest jakims strasznie wycienczajacym i wymagajacym nie wiadomo
        jakich wygibasow cwiczeniem:). Pozdrawiam.
        • Gość: lili Re: Hula hoop IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.02.05, 07:55
          to prawda, wygibasow nie wymaga ale musisz przyznac, ze nasz kregoslup nie
          zostal przystosowany do ruchow okreznych bioder. to nie jest naturalne..powiem
          wiecej to jest patologia. wystarczy, ze ktos bedzie to wykonywal nieumiejetnie
          tzn. nie napnie miesni brzucha w trakcie "krecenia" i pusci luzno odcinek
          ledzwiowy..wlasnie od tej czesci kregoslupa zacznie sie bol a potem to posypie
          sie jak lawina. sa inne skuteczniejsze i mniej inwazyjne metody na boczki.
          pozdrawiam
          • Gość: Kasia Re: Hula hoop IP: 212.122.214.* 12.02.05, 00:17
            Czy w takim razie moge poprosic o jakies inne skuteczne metody na boczki?
            • beata825 Re: Hula hoop 26.02.05, 13:46
              ponoc dobre sa cwiczenia miesnie skosnych brzucha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka