Gość: Kasia IP: 212.122.214.* 09.02.05, 19:39 Czy hula hoop pomaga na tzw. boczki i biodra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miju Re: Hula hoop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:42 podobno! Ja dzis zakupiłam i planuje kręcić... tylko juz wiek nie ten, i z wprawy wyszłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hula hoop IP: 212.122.214.* 09.02.05, 19:57 Chyba tez sie za to wezme:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Hula hoop IP: *.chello.pl 09.02.05, 20:42 a ja mam problem bo nie potrafię tym kręcić,chyba jestem jakąś niemotką...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melepeta Re: Hula hoop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:57 No bo to cierpliwości wymaga hula hop to nie tak hop siup i juz:))))) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Hula hoop IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 10.02.05, 10:37 przykro mi, ze musze to napisac ale nie polecam zbyt wielu cwiczen z hula hop. Korzysci nie sa wymierne do szkod jakie powoduje krecenie hula hop. Myslalyscie o kregoslupach? Boczki nie znikna a kregoslup bedzie bolal (i miejmy nadzieje, ze tylko tyle). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hula hoop IP: 212.122.214.* 10.02.05, 20:17 Hm... Ja slyszalam, ze boczki wlasnie znikna. Poza tym nikt nie mowi o kreceniu pare godzin na dobe. Ja mam 20 lat i chyba sie na hula hoop skusze, bo mysle, ze z moim kregoslupem nie jest jeszcze tak najgorzej:). A wiadomo, ze jak ktos ma problemy z kregoslupem, to pewnie robic tego nie bedzie. Przeciez krecenie hula hoop nie jest jakims strasznie wycienczajacym i wymagajacym nie wiadomo jakich wygibasow cwiczeniem:). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Hula hoop IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.02.05, 07:55 to prawda, wygibasow nie wymaga ale musisz przyznac, ze nasz kregoslup nie zostal przystosowany do ruchow okreznych bioder. to nie jest naturalne..powiem wiecej to jest patologia. wystarczy, ze ktos bedzie to wykonywal nieumiejetnie tzn. nie napnie miesni brzucha w trakcie "krecenia" i pusci luzno odcinek ledzwiowy..wlasnie od tej czesci kregoslupa zacznie sie bol a potem to posypie sie jak lawina. sa inne skuteczniejsze i mniej inwazyjne metody na boczki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hula hoop IP: 212.122.214.* 12.02.05, 00:17 Czy w takim razie moge poprosic o jakies inne skuteczne metody na boczki? Odpowiedz Link Zgłoś
beata825 Re: Hula hoop 26.02.05, 13:46 ponoc dobre sa cwiczenia miesnie skosnych brzucha Odpowiedz Link Zgłoś