Gość: mariusz IP: 212.122.214.* 28.04.05, 19:48 Witam ćwicze sobie i chcę aby efekt był troche szybszy. Czy jak bede jadł dużo białka to mięśnie szybciej urosną czy to tylko mit. Kiedyś słyszałem żeby jeść surowe żółtko to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: Przyrost mięśni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:39 jak juz to białko a nie zółtko ;) poza tym tak białko na pewno pomoze ci przyspieszyc przyrost miesni, moze kup sobie jakas odzywke białkowa, z Treca sa dobre albo Pure Isolate, tu białko ma wyzsze BV, a najlepiej to zajrzyj na www.kulturystac.com ,tamto forum jest bardziej męskie ;)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita Re: Przyrost mięśni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:47 prosze o odpowiedz dla anki, bo mnei tez tera zalamaliscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Przyrost mięśni IP: *.jci.com 29.04.05, 01:25 odpowiednia dieta NA PEWNO pomoze ja jestem kobieta, wiec mam mniejsza genetycznie sklonnosc do rozbudowy miesni, ale wyrazne efekty zauwazylam juz po miesiacu, wlasnie wtedy kiedy odpowiednio jadlam (lekkostrawne, pelnowartosciowe bialko + weglowodany wkrotce po cwiczeniach, pierwsza godzina po jest czasem krytycznym, ale pozniej tez moze byc) teraz sie juz tak nie pilnuje, cialo nadal nabiera jedrnosci ale bez tak wyraznie wyrzezbionych miesni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Przyrost mięśni IP: 212.122.214.* 29.04.05, 11:09 Dzieki za odpowiedzi zastanawiam sie nad kupnem pasa neoprenowego co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: Przyrost mięśni 29.04.05, 11:44 a jaki zwiazek ma neopropen z przyrostem miesni ?? A na marginesie jest takie przyslowie z silowni ze jak nie boli to nie rosnie. Dobry i prawidlowo technicznie wykonany trening i dobrze dobrane odzywianie i efekty przyjda. Ale cierpliwosci i systematycznosci trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Przyrost mięśni a nie chudnięcie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 19:11 Mnóstwo ty było opinii, że białko jest po to, by chudnąć ,a nie budować mieśnie. Jest to dla mnei ważne, bo jestem kobietą, której w zadziwiający sposób mięsnie sie buduja. Od 2 tygodni jem duzo wiecej bialka, a nie weglowodanow, zeby nie budowac wiecej. A teraz ta opinia...Ja juz nic nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Przyrost mięśni a nie chudnięcie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 10:54 kuku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Przyrost mięśni a nie chudnięcie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:41 proszę bardzo o dopowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Przyrost mięśni a nie chudnięcie??? 02.05.05, 16:05 Wzrost mięśni to nie tylko białko, ale i węglowodany. Stosuje się np. proporcję B:W 1:4, bo insulina dostarcza aminokwasy do mięśni. Na diecie low-carb tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scept89 pas i kadzidlo IP: *.ljcrf.edu 03.05.05, 00:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=22581025&a=22618540 Odpowiedz Link Zgłoś
karmel82 Re: Przyrost mięśni 11.05.16, 12:04 a widziałaś co piszą na tej stronie o tym vitamer.pl/forum/metadrol-prawda myślę, że tu znajdziesz odpowiedź na swoje watpliwosci.. :) Odpowiedz Link Zgłoś