Dodaj do ulubionych

--------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJOWA???

04.07.02, 16:21
Nie moge znalezc tych watkow, jogger pisze ze bylo o tym, czy moglby ktos podac
date tych watkow lub opisac jak sie przeprowadza te kuracje- trwa dyskusja
wsrod znajomych.Pilne! Dzieki.
Obserwuj wątek
    • jogger Re: --------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJOWA??? 05.07.02, 18:03
      Trzeba to zrobić w wolny dzień. Można olej wypić rano na czczo, ale ostatnio
      piłem olej przed snem. Ponieważ są przy tym zawroty głowy (błędnik) występuje
      skłonność do wymiotów. Najlepiej cały dzień przeleżeć. Za pierwszym razem
      proponuję pół szklanki, po tygodniu lub dwóch 3/4, i można (ale nie trzeba)
      dojść do całej. Olej działa regenerująco na ścianki jelit i zalecza
      mikrouszkodzenia, przez które może następować przenikanie treści pokarmowych do
      jamy ciała (uprzedzam: nie jest to teoria rodem z medycyny klasycznej, lecz
      alternatywnej :-) ). Poza tym usunięte zostają tzw. kamienie kałowe, podobnie
      jak przy zabiegu pn. hydrocolon, tyle że bez niemiłej interwencji z zewnątrz.
      • Gość: ania Re: --------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJOWA??? IP: 217.98.124.* 08.07.02, 09:14
        To ma być olej czy oliwa,niby zdrowsza ?
        • jogger Re: --------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJOWA??? 08.07.02, 12:59
          Gość portalu: ania napisał(a):

> To ma być olej czy oliwa,niby zdrowsza ?

Ja stosowałem oliwę, ale podobnie zadziała każdy olej.
      • Gość: Maria Re: --------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJOWA??? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.07.02, 09:56
        Ja tez mam pytanie.
        Nie probowalam pic samej oliwy ale mysle, ze bede miala problemy.
        Czy w trakcie picia tej oliwy mozna pic sok z cytryny ?
        Jezeli nie to czy po wypiciu oliwy mozna napic sie soku z cytryny lub innego
        plynu ?

I najwazniejsze CZY SA JAKIES PRZECIWWSKAZANIA DO STOSOWANIA TEJ TERAPII ?

• jogger Re: --------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJOWA??? 08.07.02, 13:05
          Gość portalu: Maria napisał(a):

> Ja tez mam pytanie.
          > Nie probowalam pic samej oliwy ale mysle, ze bede miala problemy.
          > Czy w trakcie picia tej oliwy mozna pic sok z cytryny ?
          > Jezeli nie to czy po wypiciu oliwy mozna napic sie soku z cytryny lub innego
          > plynu ?

Sok z cytryny możesz dodać do oleju. Ja piłem bez 'dodatków' - trzeba wypić
          duszkiem, nie wąchając wcześniej i nie oddychając w trakcie, jak wódkę :-) .

> I najwazniejsze CZY SA JAKIES PRZECIWWSKAZANIA DO STOSOWANIA TEJ TERAPII ?
          >
          Nie znam przeciwwskazań.
          • Gość: Maria Re: --------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJOWA??? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.07.02, 14:03
            Dziekuje za odpowiedz.

Maria
    • loginka1 Re: --------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJO 09.07.02, 11:44
      Jak wygląda powrót "do życia" po czymś takim? Normalne jedzenie czy jakieś
      ograniczenia? I czy w trakcie można coś pić?
      • jogger Re: --------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJO 09.07.02, 13:42
        Nie ma potrzeby jakichkolwiek zmian w diecie - za to zmiany w procesie
        trawienia są nieraz wyśmienite - ani obstrukcji, ani niestrawności. Oczywiście
        pić w trakcie nie tylko można, ale i trzeba. A jeść to się przeważnie nie
        chce :-) .
        • loginka1 Re: --------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJO 09.07.02, 13:48
          Uff, co za ulga. Jeść mogę przestać, ale pić nawet na krótko nie. Dzięki.
          • Gość: savena Re: --------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJO IP: 5.1R* / *.turboline.skynet.be 10.07.02, 08:25
            czy te zaburzenia trwaja tylko 1 dzien ? dlaczego trzeba to powtarzac co dwa
            tygodnie ?
            • jogger Re: --------------CZYSZCZENIE JELIT KURACJA OLEJO 10.07.02, 11:33
              Jedna porcja oleju = jeden dzień z życiorysu :-( a potem spokój. Powtórzyć
              można i po jednym tygodniu. Trzy kuracje wystarczają do pełnej regeneracji
              uszkodzeń ścianek jelit. Większość kamieni schodzi za pierwszym razem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka