Gość: Anni IP: 217.11.141.* 03.09.02, 09:33 czy w klubie Calypso jest klima na sali? czy tylko w recepcji? (jak to bywa gdzie indziej) czy szatnie sa przestronne? no i w ogole jakie macie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_anna Re: czy w klubie Calypso jest klima na sali? 06.09.02, 11:04 był tu kiedys dość obszerny wątek o Calipso, poszukaj może prze wyszukiwarkę. ja z calipso zrezygnowałam jakieś 9 mcy temu, bo zaczynał robic sie syf. to nowy klub, więc po otwarciu było czysto i w porządku, ale w zeszłym roku widac juz było mocno zuzycie (szczególnie w szatniach) i nik z tym nic nie robił - notorycznie pozatykane prysznice, wywalone kontakty... poza tym szatnie są ciasne i po południu jest stanowczo za mało miejsca (szczególnie, że tam są dwie sale). klima na sali jest, ale jedna sala jest bez okien - ciemna i troche ponura, nie lubiłam tam cwiczyć. poza tym po południu trudno sie dopić do maszyn na siłowni. generalnie wiec - ja odradzam. ale powtarzam - tak było w listopadzie zeszłego roku, może teraz coś się zmieniło. z resztą możesz sama pójść i zobaczyć, możesz obejrzec sale i łazienki, na pewno cie wpuszczą. jedyny plus calipso, to duża oferta zajęc aerobiku, ale w karnecie sa tylko 2 w tygodniu, za reszte trzeba dopłacic. instruktorki takie sobie, choć jest jedna rewelacyjna - Małgosia Bryzgiel. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: czy w klubie Calypso jest klima na sali? 06.09.02, 14:34 Anna - dzieki za Twoja opinie, wybieram sie tam niedlugo na probe wiec moze napisze jakie byly moje wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
_anna Re: czy w klubie Calypso jest klima na sali? 06.09.02, 14:36 napisz koniecznie, bo jestem bardzo ciekawa, czy cos sie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anni O Calypso IP: 217.11.141.* 13.09.02, 11:46 bylam w Calypso i opowiadam: bylo czysto, szatnie przestronne i nieprzepelnione (18-19), wyglada na odnowione (albo na dobrze utrzymane), klima jest wszedzie i ja czuc (nie mrozi na szczescie). Prysznice OK, czyste i dobrze utrzymane, wszystko jest zadbane nie ma nic zepsutego na widoku. w porownaniu do klubu do ktorego chodzilam wczesniej (na Jerozolimskich) - naprawde super!! ale nie znam wielu innych ktore mozna byloby porownywac. sale sa jednak male (sala A - za to z oknem). nie podoba mi sie silownia "w przejsciu" - jest usytuowana troche nieszczesliwie. tylko dlaczego trzbea bulic 100 za wpisowe!!! troche zdzierstwo!! 150 zl za 2 razy w tyg. to tez nie najtaniej. ale ja sie raczej zdecyduje na zmiane klubu wlasnie na Calypso szczegolnie na zime kiedy to nie chce wychodzic spocona na mroz a jak nie ma klimy to nie ma sily spocisz sie jak mysz. poza tym punkt jest ok a ja chodze z klikoma kolezankami i musimy znalezc cos optymalnego co do ceny, lokalizacji i warunkow. jak sie mieszka poza centrum to i tak wszedzie daleko. Odpowiedz Link Zgłoś