Dodaj do ulubionych

czy w klubie Calypso jest klima na sali?

IP: 217.11.141.* 03.09.02, 09:33
czy w klubie Calypso jest klima na sali? czy tylko w recepcji? (jak to bywa
gdzie indziej) czy szatnie sa przestronne? no i w ogole jakie macie wrazenia?
Obserwuj wątek
    • _anna Re: czy w klubie Calypso jest klima na sali? 06.09.02, 11:04
      był tu kiedys dość obszerny wątek o Calipso, poszukaj może prze wyszukiwarkę.
      ja z calipso zrezygnowałam jakieś 9 mcy temu, bo zaczynał robic sie syf. to
      nowy klub, więc po otwarciu było czysto i w porządku, ale w zeszłym roku widac
      juz było mocno zuzycie (szczególnie w szatniach) i nik z tym nic nie robił -
      notorycznie pozatykane prysznice, wywalone kontakty... poza tym szatnie są
      ciasne i po południu jest stanowczo za mało miejsca (szczególnie, że tam są
      dwie sale). klima na sali jest, ale jedna sala jest bez okien - ciemna i troche
      ponura, nie lubiłam tam cwiczyć. poza tym po południu trudno sie dopić do
      maszyn na siłowni. generalnie wiec - ja odradzam. ale powtarzam - tak było w
      listopadzie zeszłego roku, może teraz coś się zmieniło. z resztą możesz sama
      pójść i zobaczyć, możesz obejrzec sale i łazienki, na pewno cie wpuszczą.
      jedyny plus calipso, to duża oferta zajęc aerobiku, ale w karnecie sa tylko 2 w
      tygodniu, za reszte trzeba dopłacic. instruktorki takie sobie, choć jest jedna
      rewelacyjna - Małgosia Bryzgiel.
      • an_ni Re: czy w klubie Calypso jest klima na sali? 06.09.02, 14:34
        Anna - dzieki za Twoja opinie, wybieram sie tam niedlugo na probe wiec moze
        napisze jakie byly moje wrazenia
        • _anna Re: czy w klubie Calypso jest klima na sali? 06.09.02, 14:36
          napisz koniecznie, bo jestem bardzo ciekawa, czy cos sie zmieniło.
          • Gość: Anni O Calypso IP: 217.11.141.* 13.09.02, 11:46
            bylam w Calypso i opowiadam: bylo czysto, szatnie przestronne i nieprzepelnione
            (18-19), wyglada na odnowione (albo na dobrze utrzymane), klima jest wszedzie i
            ja czuc (nie mrozi na szczescie). Prysznice OK, czyste i dobrze utrzymane,
            wszystko jest zadbane nie ma nic zepsutego na widoku.
            w porownaniu do klubu do ktorego chodzilam wczesniej (na Jerozolimskich) -
            naprawde super!! ale nie znam wielu innych ktore mozna byloby porownywac.
            sale sa jednak male (sala A - za to z oknem).
            nie podoba mi sie silownia "w przejsciu" - jest usytuowana troche
            nieszczesliwie.
            tylko dlaczego trzbea bulic 100 za wpisowe!!! troche zdzierstwo!! 150 zl za 2
            razy w tyg. to tez nie najtaniej.
            ale ja sie raczej zdecyduje na zmiane klubu wlasnie na Calypso szczegolnie na
            zime kiedy to nie chce wychodzic spocona na mroz a jak nie ma klimy to nie ma
            sily spocisz sie jak mysz.
            poza tym punkt jest ok a ja chodze z klikoma kolezankami i musimy znalezc cos
            optymalnego co do ceny, lokalizacji i warunkow. jak sie mieszka poza centrum to
            i tak wszedzie daleko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka