Dodaj do ulubionych

spodenki neprenowe-czy macie doświadczenia?

17.11.05, 12:13

Właśnie stałam się posiadaczką spodenek neoprenowych. Zamierzam używac ich do
ćwiczeń, więc pewnie za jakiś czas podzielę się uwagami. Na chwile obecną
interesują mnie doświadczenia innych. Jesli ktoś używał, proszę o opinie. Nie
muszę nadmieniać, że opis działania i efekty używania podane przez sprzedawcę
są w tonie entuzjastycznym. Ile w tym prawdy...
Podzielcie sie proszę swoimi doświadczeniami w tym zakresie.
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: spodenki neprenowe-czy macie doświadczenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:33
      nie wiedziałam ze takie są??
      super! ,napisz kiedys czy rzeczywiscie cos daja bo mi najtrudniej spalic
      tłuszcz z ud wiec tez bym sobie chetnie takie sprawiła;)
      pzdr.
    • Gość: altair Re: spodenki neprenowe-czy macie doświadczenia? IP: *.net128.okay.pl 17.11.05, 19:25
      W takich spodenkach tylko trochę wody można wypocić. Cudów nie ma !
    • Gość: scept89 mazidla na lewitacje IP: *.ljcrf.edu 17.11.05, 20:26
      Z innych wiesci: "sprzedawca cudownego mazidla na lewitacje takze bardzo je
      zachwalal"

Od neoprenowych spodenek to chyba tylko na zwiekszona czastosc zmian
      skornych/grzybic mozna liczyc.

O neoprenie w innym miejscu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=22581025&a=22618540
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=22581025&a=22622678
    • kruszynka301 Re: spodenki neprenowe-czy macie doświadczenia? 18.11.05, 17:34
      gdyby tak było, to najszczuplejsi byliby nurkowie - noszą całe skafandry z grubego neoprenu (5 lub 7 mm), jednak mojemu mężowi brzuszek niestety nie znika;). Na forach nurkowych wyszczuplające działanie neprenu było już dyskutowane, niestety, jedyną rzeczą, jaką nurkowie zauważyli, było "kurczenie się" neoprenu po sezonie zimowym;))).
      • Gość: scept89 Spike in "Notting Hill" IP: *.ljcrf.edu 18.11.05, 22:20
        kruszynka301 napisała:
        >jedyną rzeczą, jaką nurkowie zauważyli, było "kurczenie się" neoprenu po
        > sezonie zimowym;))).

Wszystko przez ten brak konsekwencji. Gdyby nosili skafandry neoprenowe na
        codzien wyszczupleli by na pewno... ;-). Obejrzyj film "Notting Hill" w ktorym
        wspolspacz glownego bohatera paraduje w w/w skafandrze na codzien -> wygladal
        szczuplo, patrz zdjecie:

www.imdb.com/gallery/granitz/3112/Events/3112/PenelopeCr_Pimen_5063096_400.jpg?path=pgallery&path_key=Ifans,%20Rhys
        Mysle ze znajdziesz wielu ochotnikow ktorzy by i w dwoch skafandrach paradowali
        przez cala zime coby tylko miec zdjecie z Penelopa.

• monikka102 pierwsze wrażenia 20.11.05, 16:40

Na razie uzyłam spodenek 3 razy, wytrwale w nich ćwicząc. Jedyne co zauważyłam,
      to strugi potu płynace do butów :-). Czas uzytkowania krótki, więc o efektach
      nie może byc mowy. Ale samopoczucue stanowczo lepsze :-)
      • jogger Re: pierwsze wrażenia 20.11.05, 22:59
        Żaden ze środków wspomagających nie pomoże, jeśli nie będzie zachowany ujemny
        bilans kaloryczny. Wtedy dopiero można mówić o lokalnym zwiększeniu termogenezy
        jak w przypadku neoprenów - lokalne pocenie oznacza lokalne przegrzanie -
        >lepsze odprowadzanie uwolnionych kwasów tłuszczowych z tej okolicy (gdzieś
        widziałem wartość 10% in plus)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka