Dodaj do ulubionych

kaseta z ćwiczeniami

IP: 212.244.110.* 22.10.02, 15:06
Słyszałam, o ciekawym zestawie ćwiczen proponowanym przez Jane Fondę. Czy
ktoś z Was ja widział, czy opłaca się ja kupić i gdzie mozna ją kupić.
Całymi dniami siedze przed kompem i uczestniczenie w zbiorowych ćwiczeniach
praktycznie jest wykluczone z mojego życiorysu i chyba ćwiczenia w domu z
kasetą są jedynym rozwiązaniem. Prosze Was o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: vivi Re: kaseta z ćwiczeniami IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 22:50
      Kasety Fondy sa beznadziejne. Wogole kastety dostepny w polsce sa do niczego.
      Kasety nagrywane przez aktorki i modelki nie maja najlepszej opinii. Polecam
      forum videofitness.com oraz collagevideo.com
      Ja kupilam sporo kaset naprawde niezlych ii wcale nie drogich.
      • Gość: gerda 5 Re: kaseta z ćwiczeniami IP: 194.119.254.* 29.10.02, 13:04
        czemu kaseta Fondy jest beznadziejna? podaj jakies argumenty
        to jaka warto kupic?
        gerda
        • Gość: vivi Re: kaseta z ćwiczeniami IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 22:19
          hm... dla mnie te kasety Fondy sa zupełnie nieefektywne. Po pierwsze sa
          strasznie stare. Kiedys moze wierzono ze taki trening jaki proonuje Fonda
          (długi i bardzo lekki) spala tłuszcz, ale teraz wiadomo, ze to nie o to
          chodzi. Cwiczac z kasetami aerobowymi fondy (czyli ,,kompleksowe ksztaltowanie
          sylwetki" ,,szczupla sylwetka na cosdzien", ,,aerobic i stretch" ,,aerobic i
          redukcja stresu" oraz total body training") moje tetno nigdy nie doszlo do
          takiego poziomu przy jakim spala sie tluszcz. Bylo tak noiskie ze szkoda
          gadac. W dodoatku choreografia jest dosc trudna i zupelnie nie wciagajaca.
          Ciagle myslalam tylko zeby sie kaseta skonczyla (poniewaz nie mam zwyczaju
          konczyc treningu w połowie)! Jesli chodzi o cwiczenie rzezbiace - to sa
          nieciekawe bo starsznie duzo serii i powtorzen sie robi. W dodatku tylko
          niektore grupy miesniowe sa cwiczone. Fatalne sa cwiczenia brzucha, uda i
          biodra wiecej pracuja przy spacerku niz przy tych jej cwiczeniach. Jesli
          chcesz sie przekonac to przejrzyj traillery tych kaset (sa w internecie) to
          zobaczysz.
          Jasne mozna cwiczyc z Jane, ale watpie zeby dalo to jais efekto. A te kasety
          sa tak nudne i kijowo wyprodukowane (wiesz, stylistyka poznych lat 80-tych)
          ze nie ma sie ochoty cwiczyc z nimi czesto.

Polecic moge wieeele kaset, niestety wiekszosc nie jest dostepna w Polsce.
          Chociaz kaseta ,,Nowy wymiar" jest naprawde niezla - mimo ze mam 15 kaset z
          gornej polki, ze swietnymi trenerkami i najfektywniejszymi cwiczeniami, to
          z ,,Nowym wymiarem" ciwcze bardzo czesto - jest ladna , niezbyt dluga,
          obejmuje bardzo dobre cwiczenia i chyba wszytskie grupy miesniowe.
          • Gość: gerda 5 Re: kaseta z ćwiczeniami IP: 194.119.254.* 04.11.02, 12:04
            ale gdzie ten 'Nowy wymiar ' mozna dostac??? bardzo mi zalezy
            dzieki z gory

moze na priva? gerda@wp.pl
            • Gość: marika Re: kaseta z ćwiczeniami IP: *.dnet.pl / 10.192.0.* 04.11.02, 13:25
              Ja kupiłam polecana tu kasetę "Nowy wymiar" i jest naprawde fajna. Kupiłam ja
              w Leclerku za 27 zł. Pozdrawiam
              • Gość: gerda 5 Re: kaseta z ćwiczeniami IP: 194.119.254.* 04.11.02, 14:29
                marika, dzieki za info. mam nadzieje, ze znajde ja bez problemu.
                pzdr
                gerda
                • kglas Re: kaseta z ćwiczeniami 18.11.02, 10:14
                  Gość portalu: gerda 5 napisał(a):

> marika, dzieki za info. mam nadzieje, ze znajde ja bez problemu.
                  > pzdr
                  > gerda

Moze ktos wie gdzie mozna kupic cos takiego na dvd?
                  Albo ma i moglby na chwilke pozyczyc?
                  pozdrawiam
                  kaska
                  • Gość: viviv Re: kaseta z ćwiczeniami IP: *.atcom.net.pl 18.11.02, 17:41
                    w polsce nie ma na dvd zadnych nagran z cwiczeniami. pOlecam zamowienie z
                    amazon.com

poza tym kilka mozna sciagnac z netu przez kazaa
                    • kglas Re: kaseta z ćwiczeniami 19.11.02, 09:04
                      vivi,

a ta kazaa - co to jest i jak sobie z tym poradzic? z amazona nie skorzystam
                      poki co, bo nie jestem szczesliwym posiadaczem karty kredytowej.

kaska
                      • Gość: vivi Re: kaseta z ćwiczeniami IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 09:20
                        kazaa, to program ktorym mozna sciagac pliki przez internet. Np mozna sciagac
                        piosenki na mp3 lub filmy na mpg-ach. (mp3 czy mpg to sa takie formaty)
                        Tak wiec tym progremem mozna znalezc jakis trrening, ktory ktos skopiowal na
                        komputer. Ja widzialam w necie trening "8 minute abs" i ,,Abs yoga" oraz
                        trening znanej trenerki Kathy Smith " Yoga for cośtam"
                        Nalezy zainstalowac ten program, napisac słowo ,,workout", ,,yoga" albocos w
                        tym stylui i toco sie znajdzie - sciagnac.
                • kglas Re: kaseta z ćwiczeniami 18.11.02, 10:14
                  Gość portalu: gerda 5 napisał(a):

> marika, dzieki za info. mam nadzieje, ze znajde ja bez problemu.
                  > pzdr
                  > gerda

Moze ktos wie gdzie mozna kupic cos takiego na dvd?
                  Albo ma i moglby na chwilke pozyczyc?
                  pozdrawiam
                  kaska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka