Gość: anka IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.06, 09:35 czy codzienne chodzenie na siłownie moze zaszkodzic?dodam ze cwicze od godziny do półtorej.Po tym ide zawsze na saune na 10-15minut.czy to nie za często?czy moze zaszkodzic?dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: sauna i siłownia...pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:27 zaszkodzic raczej nie, pamietaj tylko o rozciagniu ps. ja kiedys tez tak czesto cwiczyłam, prawie codziennie i w konsekwencji byłam co chwile głodna wiec zamiast chudnac tyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba trenerZDROFIT Re: sauna i siłownia...pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:28 Codziena siłownia nie szkodzi, ale musi być rozsądnie zaplanowana. Ćwiczenia nie powinny się powtarzać dzień po dniu i trzeba raz na 2-3 dni dać odpocząć mięśiom a popracować na urządzeniach aerobowych jak rower, bieżnia... Pozdrawiam! Jak masz jakies pytania to wal: kuba.zdrofit@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: sauna i siłownia...pytanie IP: *.ptr.terago.ca 03.03.06, 15:43 To zalezy jak intensywnie cwiczysz. Jesli tek, masz zakwasy na drugi dzien (a po silowni powinny byc) to powinna byc raczej przerwa. Co do sauny to chociaz ma wlasciwosci rozluzniajace to jednak bardzo oslabia (jesli jest odowiednio goraca) i absolutnie bym nie polecal codziennych wizyt. Takie moje 2 grosze. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: sauna i siłownia...pytanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.03.06, 21:53 Z mojego doswiadczenia i ze wskazan trenera w silowni moge powiedziec ze najlepiej jest miedzi kolejnymi dniami trenowania jeden dzien przerwy zrobic- poniewaz miesnie rosna i sie wzmacniaja nie podczas cwiczenia ale podczas fazy spokoju. Co do Sauny jezeli nie sprawia ci problemu i nie ma zastrzezen lekarskich to 3 razy w tygodniu jest saunowanie zdrowo , a komu slözy to i wiecej, ale 3 razy to rozsadna ilosc. pozdrawiam ata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: sauna i siłownia...pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:06 w ktorych silowniach w warszawie sa dostepne sauny? Odpowiedz Link Zgłoś